Copy
Dit is de HTML nieuwsbrief van Belangenvereniging Binnenstad Noord Delftt. Middels deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.
Zomer voorbij?
Een laag grachtenpeil belooft nooit veel goeds. Positief geformuleerd: de geraniums hebben deze dagen geen gieter nodig. Komt de binnenstad ook figuurlijk in zwaar weer? Samen met de andere twee belangenorganisaties van de binnenstad proberen we dat tegen te gaan, o.a. door het opstellen van een manifest. Verder aandacht voor groen, in verschillende soorten en maten. En last but not least: wie gaat met ons mee op zoek naar vleermuizen in de binnenstad?


Manifest belangenverenigingen: 'de binnenstad kan niet zonder haar bewoners'

De kwaliteit van het wonen in de binnenstad staat onder druk. Slecht voor de bewoners, maar het heeft ook een negatief effect op het winkelen en recreëren. In het manifest leggen de belangenverenigingen van de binnenstad de politieke partijen in Delft een aantal oplossingen voor. Lees verder
 


Vleermuizenexcursie

Op zoek naar vleermuizen in binnenstad noord: BBN organiseert op 15 september een vleermuizenexcursie. Meld je aan. Lees verder.
 


Dubbel Delft, Dubbel triest

Kroos in de grachten. Tien jaar later, een 'dubbel Delft'. Kijk, vergelijk, en.... Lees verder


Nieuwe wandelpaden park nieuwe Plantage

Er komt groot onderhoud aan de wandelpaden in het park aan de Nieuwe Plantage. Lees verder
 


En verder
  • vindt de eerstvolgende BBN-bijeenkomst plaats op 27 september, Lees verder
  • lijken er eindelijk maatregelen te komen tegen verkamering (technische briefing aan raad gepland op 26 september) maar is nog onbekend of die maatregelen de binnenstad wat gaan opleveren.
  • moeten je bezoekers die met de auto komen ook op zondagavond  worden aangemeld, maar is er dan meer plek.

Copyright © 2017 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft
U heeft zich via de website ingeschreven voor deze nieuwsbrief, bent lid of staat op onze verzendlijst van de vergaderingen.
www.binnenstadnoord.nl

 Niet langer ontvangen | E-mail adres wijzigen 
bent u lid, geef een adreswijziging ook door voor de ledenadministratie op info@binnenstadnoord.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp