Copy
Dit is de HTML nieuwsbrief van Belangenvereniging Binnenstad Noord.
Met de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Is deze mail niet goed leesbaar?
Laat nieuwsbrief zien in browser

Waterige zomer

Coronazomer nummer twee zal voor velen nog anders voelen dan de zomer kan zijn. Spannend ook wel: want wat brengen straks de nieuwe varianten? Kunnen we weer terug naar het oude normaal? Of vooruit naar een beter normaal?
Ook het weer werkt niet mee: felle buien die ons extra bewust maken van het water om ons heen. We moeten boven water blijven. Dat geldt ook voor wilde eenden die hun nest droog willen houden, al lukt dat bij sommige bouwvallen niet meer. Ook een hekwerk kan helpen tegen het water, en op de rode loper blijft dat in elk geval staan. Bovenop de reinwaterkelder in het Kalverbos is door de eigenaar een restaurant voorzien, al zal de kelder niet meer voor water worden gebruikt. Wat betekent dat als je daar op het naastgelegen water woont? Boven water zit de stad ook vol met bruggen. Kent u ze allemaal? We dagen u uit met een fotopuzzeltocht. Want er is altijd reden om even lekker weg in eigen stad te gaan, hoe waterig de zomer ook is!

Fotopuzzeltocht bruggen 

Vorige coronazomer hebben we onder de titel Lekker weg in eigen stad diverse activiteiten gepresenteerd om tijdens de zomer te doen. Daar voegen we dit jaar nog een fotopuzzeltocht aan toe. Herkent u de bruggen uit ons gebied?
Lees verder

De rode loper is nog niet klaar 

Het herinrichtingsplan voor de Oude Langendijk is besproken in de gemeenteraad van 15 juli. Naar onze mening is het verhaal nog niet klaar.
Lees verder

Restaurant in Kalverbos?

De watertoren en het pomphuis inclusief de ondergrondse reinwaterkelder hebben een nieuwe eigenaar. Deze heeft als plan naast een galerie een restaurant te realiseren. Maar wat betekent het laatste voor het woon- en leefklimaat?
Lees verder

Requiem voor de eendenkorf

De populatie wilde eenden gaat achteruit, zeker in de stad. Om tegenwicht te bieden plaatsten we in 2018 met toestemming van Delfland 6 eendenkorven. Helaas namen we afscheid van een korf. Zonder nageslacht. Maar we blijven hopen.
Lees verder

En verder

  • vindt van 15 t/m 20 augustus de ontvangstweek voor nieuwe studenten plaats, dit jaar in twee shifts, lees verder
  • is de vanwege corona uitgestelde ALV van onze belangenvereniging gepland op 29 september. In de tussentijd: schroom niet met ons contact op te nemen als er iets speelt rond het woon- en leefklimaat
  • hebben we sinds de vorige nieuwsbrief de volgende nieuwe leden van harte welkom geheten binnen onze belangenvereniging: Gertjan Giele (Oude Delft) en Gon van Bergen (Brabantse Turfmarkt)
Twitter
Website
Email
Copyright © 2021 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft, All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@binnenstadnoord.nl
www.binnenstadnoord.nl

E-mailadres wijzigen | Niet langer ontvangen | Nieuwsbrief lezen in browser
bent u lid, geef een adreswijziging ook door voor de ledenadministratie op bestuur@binnenstadnoord.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp