Copy
Dit is de HTML nieuwsbrief van Belangenvereniging Binnenstad Noord Delftt. Middels deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.
Donkerder dagen
Toen een warmterecord in oktober verbroken werd, werd de kerstverlichting opgehangen. Delft is er weer klaar voor: de donkere dagen.
Gaan we somberen in deze nieuwsbrief? Nee! Want er is mooi nieuws te melden. Verkameren is aan banden gelegd, en kan alleen nog onder strikte voorwaarden. Bij de bezoekersvergunning wordt meer maatwerk mogelijk. En er komt beleid ten aanzien van fietsparkeren.
Natuurlijk zijn we er nog niet, en moet nog blijken: zijn de maatregelen wel effectief, gaat het werken. Maar we zijn zeker blij met een aantal lichtpuntjes met de donkere dagen op komst die de stad mooier maken. Het lijkt de lampionnenoptocht wel! 
En op zo'n donkere avond zien we u graag: bij de BBN bijeenkomst op 22 november.

 


Omzettingsvergunning per 1 november ingegaan

Vanaf 1 november mag een woning niet zo maar kamergewijs verhuurd worden. De gemeenteraad heeft op 24 oktober besloten een omzettingsvergunning in te voeren. DUWO en de TU Delft worden daarbij gevraagd ook verantwoordelijkheid te nemen. Lees verder
 


Bezoekersvergunning wordt aangepast

Bij de evaluatie van het parkeerbeleid vorig jaar hebben we ons vanuit BBN sterk gemaakt voor een flexibel aantal bezoekersuren. Het heeft even geduurd, maar het is nu gelukt. Lees verder
 


Fietsparkeren: tandje erbij

Het college heeft het voorstel Uitvoeringsagenda Fietsparkeren Delft bekend gemaakt. Het plan valt ons tegen, We zien graag een hogere ambitie en meer slim gebruik maken van andere investeringsprojecten en veranderingen in de stad. Lees verder
 


Geschiedenis: 35 jaar verkeersdruppel

De druppel aan het Oostplantsoen bestaat 35 jaar. Hoe is die daar gekomen? We duiken in de geschiedenis. Lees verder
 


En verder
  • is er 22 november weer een BBN bijeenkomst, lees verder
  • vindt een proef plaats met een voetgangerszone in de Choorstraat, lees verder
  • blijft er openbaar vervoer in de binnenstad, lees verder
  • is oinderzoek gestart naar het klimaatbestendig maken van Delft, lees verder
  • is de Nieuwe Plantage verblijd met een nieuw bewegwijzeringsbord, lees verder 
.

Copyright © 2017 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft
U heeft zich via de website ingeschreven voor deze nieuwsbrief, bent lid of staat op onze verzendlijst van de vergaderingen.
www.binnenstadnoord.nl

 Niet langer ontvangen | E-mail adres wijzigen 
bent u lid, geef een adreswijziging ook door voor de ledenadministratie op info@binnenstadnoord.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp