Copy
Dit is de HTML nieuwsbrief van Belangenvereniging Binnenstad Noord.
Met de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Is deze mail niet goed leesbaar?
Laat nieuwsbrief zien in browser

Hartje zomer

Maar toch nog even een korte nieuwsflits van BBN. Over het Doelenplein, midden in ons gebied. De gemeente heeft tot 6 augustus een enquête open gezet, waar u kunt aangeven welke evenementen daar gewenst zijn. Doe mee, voor zover u niet op vakantie bent ver weg van de digitale snelweg. We hebben de gemeente overigens aangesproken op deze deadline, dus hopelijk is er meer tijd. Want als je serieus interesse hebt in de mening van bewoners, moet je niet een enquête met een deadline van een week midden in de zomervakantietijd uitzetten. Dus ook na 6 augustus gewoon proberen.
Leest u dit te laat? Dan is er altijd nog de BBN zomerpuzzel. Deadline eind augustus, daar herinneren we graag even aan! Heeft u al voldoende foto's herkend om de spreuk te vinden?

Enquête evenementen-locaties: hoe ziet u het Doelenplein?

In het kader van het evenementenbeleid vraagt de gemeente door middel van een enquête hoe Delftenaren denken over vier evenementenlocaties in de binnenstad, waaronder het Doelenplein. 
Lees verder

Herrinnering: BBN zomerpuzzel

Bij de zomerperiode hoort een beetje onthaasten. Met onze fotopuzzel helpen we u daar graag bij: hoe goed kent u de buurt? Met als inzet: eeuwige roem en een niet te versmaden buurtprijs.
Lees verder
Copyright © 2018 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp