Copy
Dit is de HTML nieuwsbrief van Belangenvereniging Binnenstad Noord.
Met de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Is deze mail niet goed leesbaar?
Laat nieuwsbrief zien in browser

Zon

De zonnepanelen op de binnenstadspanden moeten de komende dagen weer aan het werk. En mossen op het dak gaan een moeilijke tijd tegemoet: het wordt mooi weer! Extra stroom in de binnenstad is ook nodig, nu het aantal gebruikers toeneemt. Met als een van de oorzaken het ontstaan van minihuisjes. Geen goede ontwikkeling overigens, want ons betreft.

Graag praten we u weer bij via deze nieuwsbrief. Over wat u zelf vindt, allereerst: we hebben de belangrijkste resultaten van onze enquête onder de leden over communicatie op een rij gezet. En over communicatie gesproken: bij verzending van de contributiemails ontdekken we dat soms mail van BBN in een spambox terecht komt.  Wellicht gebeurt dat bij een enkeling ook bij andere mails. Om dat zoveel mogelijk te voorkomen de volgende tip. De instelling van het spamfilter is te verbeteren door:  (1) de mail die ten onterechte in de spambox komt te markeren als “geen spam” en dat zonodig enkele keren te herhalen (veel spamprogramma’s zijn zelflerend). en (2) het emailadres van de afzender op te nemen in de contactenlijst.

De BBN excursie en de buurtborrel zijn al weer geweest, maar op 12 juni kunt u wel weer naar een gewone BBN-bijeenkomst. We zien u daar graag!

Kinderspelen op de Raam 2019: verslag

Dit jaar voor de 47e keer werden op Koningsdag de traditionele Kinderspelen op de Raam gehouden. Een verslag.
Lees verder

Micro-appartementen: betere regels broodnodig

Sinds het kamergewijs bewonen van een pand vergunningplichtig is geworden, zien we een nieuwe ontwikkeling: het opdelen van woningen. Wat BBN betreft komen er snel regels om deze uitwas te voorkomen.
Lees verder


Enquête communicatie: de resultaten

Hoe denken onze leden over communicatie door de vereniging?  Daarom hebben we een korte enquête onder de leden verspreid. Hieronder de resultaten
Lees verder

Bezoek Agnetapark: verslag

Zondagmiddag 5 mei was onze zeer geslaagde excursie naar het Agnetapark onder leiding van de Delftenaar en schrijver Jan van der Mast, die ons vertelde over het bevlogen echtpaar Van Marken en ons rondleidde door het Agnetapark.
Lees verder

En verder

  • staat Delfland in de startblokken om na de verkiezingen aan de slag te gaan, lees verder
  • kunt u uw mening geven over erfgoed, lees verder
  • herinneren we u graag aan onze oproep voor leden voor de lustrumcommissie - belangstellenden kunnen een mail sturen naar bestuur@binnenstadnoord.nl
  • werd bij de BBN Borrel tijdens een pitch de belangstellig voor een BBN-overdagkoor gepeild, lees verder.
  • kunt u inspiratie op doen over vergroening van de woning, lees verder
Copyright © 2019 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft, All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@binnenstadnoord.nl
www.binnenstadnoord.nl

E-mailadres wijzigen | Niet langer ontvangen | Nieuwsbrief lezen in browser
bent u lid, geef een adreswijziging ook door voor de ledenadministratie op bestuur@binnenstadnoord.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp