Copy
Dit is de HTML nieuwsbrief van Bewonersplatform Binnenstad Noord Delftt. Middels deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

BBN opgericht

Kort voor een BBN bijeenkomst nog een nieuwsbrief. Lees over de notitie die vandaag namens de drie belangenverenigingen aan wethouder Harpe is aangeboden. Op verzoek van een andere wethouder heeft een kennismakingsgesprek met BBN plaatsgevonden. Zoals gebruikelijk weer een update van de werkzaamheden aan Rietveld en Vlamingstraat, een kijkje in de discussie over touringcars op de Nieuwe Langendijk en een ophanden zijnde inventarisatie van groen en speelplaatsen. En vergeet de BBN bijeenkomst op dinsdag 16 juni niet!


Plan voor vrachtverkeer .


De belangenverenigingen Binnenstad Noord, Oude en Nieuwe Delf en Zuidpoort hebben de notitie ‘Vrachtverkeer in de binnenstad’ geschreven. Op 12 juni is de nota aangeboden aan Wethouder Harpe, die zijn waardering uitsprak. Lees verder.
 


Kennismaking met wethouderHet bestuur van BBN heeft op 22 april een kennismakingsgesprek gehad met wethouder Förster. Het gesprek vond plaats op initiatief van de wethouder. We hebben voor ons relevante onderwerpen aangekaart; wethouder Forste bleek goed geïnformeerd te zijn over alle onderwerpen. Lees verder.Update werkzaamheden Rietveld en Vlamingstraat


De werkzaamheden aan de herbestrating vorderen gestaag. We hebben recent geen nieuwe planning ontvangen, maar inmiddels is wel duidelijk dat er vertraging is aan Rietveld Zuidzijde. Lees verder

 

 
Geen plek voor touringcars op Nieuwe Langendijk


Geen overlast meer van filerijdende touringcars op de Nieuwe Langendijk. Liever vandaag dan morgen, als het aan BBN ligt. In de raadscommissie zijn er heel wat woorden over gesproken. Lees verder.
 


Groen en speelplaatsen: hoe staan ze er voor?


De binnenstad van Delft kent een hoge bebouwingsdichtheid. Toch zijn er verrassende groene oases. En is er ook plek gemaakt voor kinderen om te kunnen spelen. Maar hoe staan de groenstroken en speelplaatsen er voor? Lees verder.
 

En verder
  • hebben we met @BinnenstadNoord meer dan 250 volgers op Twitter,
  • hebben we op de website nu ook een uitleg over BBN in het Engels, dus als u uw expat buurman of buurvrouw wil laten zien wat BBN is, dan kan dat eenvoudig met deze link
  • is de aanvraag voor horeca in het pand van de Brain Artillery ingetrokken, maar komt er vermoedelijk een nieuwe aanvraag
  • is op 16 juni de volgende BBN bijeenkomst. om 20 uur in het zaaltje op Rietveld 118
  • wijzen we graag op de mogelijkheid te reageren op de berichten - zie kopje "Reactie toevoegen" onder elk bericht
  • heeft u andere vragen of wilt u deelnemen aan een werkgroep, geef dat door via het contactformulier op de site

Copyright © 2015 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft
U heeft zich via de website ingeschreven voor deze nieuwsbrief, bent lid of staat op onze verzendlijst van de vergaderingen.
www.binnenstadnoord.nl


Email Marketing Powered by Mailchimp