Copy
Dit is de HTML nieuwsbrief van Belangenvereniging Binnenstad Noord Delftt. Middels deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.
 
Zomer
Een korte nieuwsbrief in de zomertijd. De ideale tijd voor een potje knikkeren, hoewel:het knikkerputje in onze knikkertegel wel lijdt onder enige wateroverlast. En dan niet door het stijgend grondwater. Mocht je verdachte knikkeraars zien, dan is meedoen aan de buurtpreventiegroep misschien het overwegen waard. De zomer betekent ook een nieuwe generatie studenten. Er wordt weer driftig verbouwd: steeds meer huizen in de wijk worden in kamers opgesplitst. Als je daar als gemeente een prijs voor krijgt moet je je toch wel achter de oren krabben. Dan winnen we liever met knikkeren. En wil je de natuur om je heen ontdekken: dan is er een mooie wandeling. Geniet van de zomertijd!


Delft de beste studentenkamerstad: iets om trots op te zijn?

Volgens de Landelijke Studenten Vakbond is Delft de beste studentenkamerstad in 2017. Delft onderscheidt zich met name op het gebied van particuliere verhuur. Maar op dat laatste moeten we juist niet trots zijn: Delft loopt achter op veel andere steden, die wel eisen stellen aan kwaliteit en overlast beperken, lees verder.
 


Nieuwe buurtpreventiegroep in Delftse binnenstad

In heel Nederland zie je zogenaamde buurtpreventiegroepen opkomen. Ook in de binnenstad is er het initiatief genomen voor zo’n groep. Een gesprek met de initiatiefnemer, lees verder.
 
 


En verder
  • Zondag 13 augustus is er een binnenstadswandeling met als thema natuur, georganiseerd door IVN afdeling Delft en omstreken, start 14:00 Agathaplein en deelname is gratis, meer info klik hier
  • heeft de knikkertegel die we ontvingen via Opschoondag een plekje gevonden aan de Vlamingstraat, lees hier
  • kan je via de websiteknop "Gemelde evenementen" (rechtsonder op homepage) evenementen en festiviteiten die zijn gemeld of waarvoor vergunning is aangevraagd vinden

Copyright © 2017 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft
U heeft zich via de website ingeschreven voor deze nieuwsbrief, bent lid of staat op onze verzendlijst van de vergaderingen.
www.binnenstadnoord.nl

 Niet langer ontvangen | E-mail adres wijzigen 
bent u lid, geef een adreswijziging ook door voor de ledenadministratie op info@binnenstadnoord.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp