Copy
Dit is de HTML nieuwsbrief van Belangenvereniging Binnenstad Noord.
Met de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Is deze mail niet goed leesbaar?
Laat nieuwsbrief zien in browser

Kwetsbaar

Het zijn bijzondere tijden. Winkels met lege schappen, lege terrassen en gesloten horeca en anderhalve meter afstand houden. Rustige avonden. Ook voor wat betreft buurtactiviteiten: de laatste lustrumactiviteit, die zou plaatsvinden op 5 april, hebben we helaas moeten uitstellen. En ook voor de ALV op 8 april gaan we op zoek naar een nieuwe datum.

Maar toch gaat het leven door. En proberen we veerkracht te tonen. En dan gebeuren er ook mooie dingen. Mensen die spontaan hulp aanbieden bijvoorbeeld, ook aan u als nodig! Meer respect voor zorgverleners: en bewustzijn voor wat cruciale beroepen zijn. Klokken die luiden voor ‘hoop en troost’.

En de lente dringt zich op: de boompjes in de Choorstraat staan vol in bloei; vogels fluiten als nooit te voren vanwege het naderende voorjaar. De binnenstadsbomen zijn daar belangrijk voor. En fluiten kan niet altijd meer versterkt, wat ons brengt bij incidentele festiviteiten. En hoewel na regen lentezon komt, is het goed voorbereid te zijn. Vandaar de werkzaamheden aan de riolering in de steeg tussen de Raam en het Rietveld, om de strijd tegen het water ook daar weer te winnen. Hulp nodig? 

Heb je in deze bijzondere coronatijden hulp nodig? We ontvingen spontane aanmeldingen van mensen die graag hulp geven. BBN wil graag meehelpen vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.
Lees verder

 

Bij gemeentelijke werkzaamheden meer aandacht voor omwonenden 

De verharding en riolering in de steeg tussen Rietveld nummers 120 en 178 wordt sinds maandag 2 maart vervangen. De communicatie rond dit project is sterk tekort geschoten. Daarnaast is er voor de stroomvoorziening een dieselaggregaat geplaatst. Beide zijn zeer vervelend voor de omwonenden.
lees verder
 Driemaal bomennieuws 

Bomen zijn onmisbaar en geven waarde aan onze omgeving. Daarom drie maal bomennieuws..
lees verder

Uitstel Buurten in Binnenstad Noord

De laatste lustrumactiviteit die gepland was op 5 april moeten we helaas uitstellen, vanwege het coronavirus. De stad houdt het tegoed.
Lees verder

Incidentele festiviteiten op herhaling 

In de raadsvergadering van 5 maart is gestemd over moties naar aanleiding van de evaluatie incidentele festiviteiten.
lees verder
 


Bankjes in onze buurt  

Vanuit de werkgroep Jong en oud is gekeken naar de bankjes in de buurt. Dat leidt tot een aantal suggesties voor plekken waar een bank extra zou kunnen.
Wat is uw top vijf?
lees verder

En verder

  • is een omzettingsvergunning aangevraagd voor Verwersdijk 180 om het pand te verbouwen tot 6 (studenten)kamers met gemeenschappelijke ruimte en aangrenzend dakterras (zie hier
  • heeft de penningmeester al heel veel contributies ontvangen, vanaf volgende week stuurt hij een 2e betalingsverzoek naar degenen die een herinnering nodig hebben.
  • levert het op orde brengen van de Basisregistratie Personen bijvangst op, lees verder
  • heeft het Rietveld Theater een voorlichtingsbijeenkomst gehouden, lees verder
Twitter
Website
Email
Copyright © 2020 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft, All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@binnenstadnoord.nl
www.binnenstadnoord.nl

E-mailadres wijzigen | Niet langer ontvangen | Nieuwsbrief lezen in browser
bent u lid, geef een adreswijziging ook door voor de ledenadministratie op bestuur@binnenstadnoord.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp