Copy
Dit is de HTML nieuwsbrief van Belangenvereniging Binnenstad Noord.
Met de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Is deze mail niet goed leesbaar?
Laat nieuwsbrief zien in browser

Onderweg

Lang bleven we hangen in de zomer, maar nu lijkt de nazomer toch echt voorbij en gaan we maar direct de winter in. Geen herfststormen, maar ijskrabben. Onderweg kan ook per boot, al mag gelukkig niet alles in binnenstadsgrachten. Ook het beleid is onderweg: we wachten op twee evaluaties, over studentenhuisvesting en evenementen, en agenderen graag al de nodige punten. We zijn verder onderweg naar de tijd van de schoorstenen, die in deze weken van het jaar niet alleen bedoeld zijn om geuren af te voeren - maar dan moeten ze er wel zijn. Ondanks afwezigheid van najaarsstormen gaat onze Schreibrugboom het niet redden. Hij is helaas niet de enige onderweg naar zijn einde. 
Al met al ook het nodige om te bespreken. Dat kan op 28 november op onze BBN bijeenkomst. En, alvast voor in de agenda, op 9 januari op onze Nieuwjaarsreceptie.:

Varen in de binnenstad

Naar aanleiding van een aantal vragen hebben wij de belangrijkste zaken betreffende het varen in de binnenstad op een rijtje gezet.
Lees verder


 

Bekendmaking evenementen

Op 3 augustus stuurde BBN een brief naar het College van B&W over bekendmaking van evenementen. Aanleiding was een evenement in juli aan het Vrouwjuttenland waar omwonenden geen bewonersbrief hadden ontvangen.
Lees verder

Studentenhuisves-ting in goede banen?

De laatste tijd bereiken ons steeds vaker berichten dat het beleid om verdere overlast door kamerbewoning in de stad te beperken niet sluit. Hoe zit het met de beloofde aanscherping van de hospitaregeling? We horen graag ervaringen van wijkgenoten met kamerbewoning.
Lees verder

Geuroverlast horecabedrijven

Horeca in de stad zorgt voor levendigheid, maar kan ook voor verschillende soorten overlast zorgen. Een hiervan komt door geur. Een recent voorbeeld laat zien dat daar wat aan te doen is.
Lees verder

En verder

  • is de kap van de boom bij de Schreibrug toch onvermijdelijk , lees verder
  • was de lampionnenoptocht weer een groot succes, lees verder
  • moeten we van het aardgas af, maar wat betekent dat voor ons, lees verder
  • en dus voor de agenda: op 28 november BBN bijeenkomst, lees verder
Copyright © 2018 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft, All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@binnenstadnoord.nl
www.binnenstadnoord.nl

E-mailadres wijzigen | Niet langer ontvangen | Nieuwsbrief lezen in browser
bent u lid, geef een adreswijziging ook door voor de ledenadministratie op bestuur@binnenstadnoord.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp