Copy
Informatie over Levens& Natuurwijs cursussen, consults &cirkels, over holistisch inzicht en leven in aandacht; groeiende hoeveelheid info & divers aanbod over levend zelfinzicht, de natuurlijke orde & dagdagelijkse pionierende oplossingen, dicht bij onszelf, en (dus) elkaar& de Natuur !

 
 


Beste  <<First Name>>,
 

'k trakteer je,
op het levensinzicht met 2016 in in zicht!


Op gratis adviesgesprek, gratis groepsactiviteit met hapjes&drank, radio-uitzending,
en nog meer.
En dit Al-Les DEZE MAAND NOG  - lees verder…“Wie geeft wat hij/zij heeft, is waar(nemen)d dat ie leeft & levensbreed & diep leert…”
Dat doe ik ook dagelijks –anders had ik een gewoon een comfortabele, goedverdienende routineuze baan conform de norm,
in plaats van alle schijnzekerheden en bekende antwoorden/aannames & herhaalde ‘succes’(?)-modellen vrijwillig op te geven
en mijn leven aan avontuurlijk nimmer-herhalend waarheidsvinden in(&rondom) onszelf te wijden - het onbekende tegemoet, waar het echte leren&leven is.


Deze passie deel ik met julllie, en op directe wijze met deelnemers aan onthullende workshops en mensen die komen voor diepgaande adviesgesprekken deze laatste maand van 2015.


En daarom, en om e.e.a. & mezelf voor sommigen e.e.a. toegankelijker te maken (voor wie onbekend ook onbemind is?),
ga ik trakteren op verschillende manieren tegelijk, met Sinterklaas voor de deur, maar dit is niet gebonden aan tijd of golven van uiterlijke omstandigheden/’suc-6’.


Wat ik ga weggeven? 6 dingen, het 7de is mijn leven in het licht van inzicht dat ik telkens weer ontvang van de bron terwille van het geheel –ook als er duistere of onduidelijke kanten te belichten zijn in andermans&mijn leven…


1/ 2 korte adviesgesprekken van 1 uur, helemaal gratis!
Als je eindelijk eens kennis maken met mij(/jezelf?), of je hebt een brandende vraag om tijdloze wijsheid & onze intuïtie op toe te passen? Stuur me dan een mail met je motivatie, de reden waarom jij 1 van 2 type adviesgesprekken met mij wil (gezondheidsconsult met focus op je celzouten en een consult op maat van je archetypisch cijferpatroon- en geboorteklank(/ster [niet louter sterren-beeld])-je infoveld binnen de Akasha
(zie Aanbod en www.livinginsight.be per rubriek)).
Uit alle aanvragen kies ik er 2 die een gratis gesprek krijgen van 1 uur, bij voorkeur nog in 2015. de/'je' 7 stralen


2/ In vreugdevolle stemming leek het mij, m’n partner Jessica en Alima 
een fijn idee om het jaar af te ronden in een ontspannen sfeer in
een GRATIS Eindejaars-Meeting in Overvloed en Verbondenheid.

Op 30 december
 houden wij dus een gezellige avond. We blikken dankbaar terug, voelen het potentieel van de kiemende tijd nu en verwelkomen alvast het licht van inzicht en het vuur van aandacht in onszelf. We beginnen om 19.00u en eindigen om 21.00u.
Je hoeft niets mee te nemen, wij zorgen voor drankjes, lekkers, een tantrische verrassing erbij, laagdrempelig en met accent op bewustwording, en we verheugen ons nu al op jouw (en ons) veld van aanwezig zijn! Deze avond kost jou dus niets behalve je tijd en aand8 in verbondenheid.
We willen graag weten wie er komt zodat we rekening kunnen houden met inkopen en de ruimte. Je krijgt van ons na je inschrijving bericht over de lokatie in het prachtige Middelburg (op 50 minuten rijden van Antwerpen, niet ver van de bijzondere Zeelandse kust om evtl. voordien te verkennen). 
Stuur een bericht als je erbij bent en mee wil genieten en delen in de oorzaakloze vreugde & overvloed.

Hartelijk welkom!

En wat geef ik deze maand verder nog aan de wereld mee? ...
Ishtar/Venus/Volle Maan ... bron Ster-Tarotkaart 15 -why? Find out...


3/ Op woensdagavond 9/12 word ik geinterviewd door Johan Oldenkamp als de mens & bezieling achter Living Insight, om dit –op afstand- te kunnen delen met jullie op de uitzending van PateoRadio.
Dit op a.s. woensdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur via Finding Voices Radio: Klik HIER om dan naar die live uitzending van PateoRadio te luisteren; evtl. al even vooraf testen (en evtl. een app/(audio-)plugin installeren, mocht dat nodig zijn natuurlijk).
(Via deze archief-link kan je de eventueel gemiste uitzending na een tijd beluisteren ook.) 

Luister en voel maar even mee als je met een geïnspireerde mede-levensleerling als mezelf wensen af te stemmen op wat levend inzicht is in het leven, en wat die sleutels tot de (staat van) schepping concreet zoal zijn; de thuispagina van levendinzicht dient hierbij wellicht als visuele inzichtelijke ondersteuning.
En als je de wonderlijke samenhang binnenin en rondom mee willen ontdekken/uitdiepen en, bezield de NieUwheid incarnerend, de Tijdloze Wijsheid anno 2015-2016 vanzelf toepassen ...

4/ Ook is de thuispagina van www.levendinzicht.nl vernieuwd (kijk maar -naar de hele pagina als je wil), waarbij ik een en ander qua informatie deel in kernachtige grafische vorm (totaal-beelddenkers eigen) [ de verbaal geschreven vorm blijft voor verbetering vatbaar, maar laat ik nog even los met focus op de live events en consults (vóór ik aan een massa e-books, filmopnames e.d. begin in de niet-aflatende stroom van inspiratie en samenwerkingen ook).]

Dit naast de gefotografeerde veelzijdige materiële werk/ontde(n)k-instrumenten tot inzicht, zoals de HoloTetraktys-set (3D-geprint), voor geometrisch afleiden van de concreet onderbouwde esoterische en de samenhangende disciplines van de exoterische wetenschap : spelenderwijs bouwen met magnetische driehoekjes/tetraëders zonder rekenen (meer uitleg op de komende radio-uitzending);
verder op de webpagina zie je bijv. ook de SterrenWijsTarot 36-kaartenset summier afgebeeld  (in oorsprong verwant aan de smaragden Tafel van Hermes en de sterrenconstellatie-archetypes & hun relaties; deze zijn verankerd in onze collectief geheugen en dus (voor-bewuste) waarneming en deels terug te vinden in Sumerische afbeeldingen en de Denderah-zodiac en zeer vele zgn. ‘primitieve’ en recente(re) kunstwerken bijv.);

aan de grafische, diep symbolische archetypisch-astrologische voorzijde van elk van de kaarten(mini-boekjes, meerlagig) (onderling in relatie: het onderliggend verhaal der verhalen & esoterische stelsel en religies) wordt verder gewerkt met een beeldend kunstenares en de geometrisch cosmologische unificatie uitgediept deze maand met een klein werkgroepje.

Dit zijn enkele van de veelzijdige (cultuur&’vak’gebied-)grensoverschrijdende ‘tools’ die je op workshops e.d. kan leren kennen om er zelf mee aan de slag te gaan en/of je intuïtie en inzicht in samenhang –ook in jezelf als mens- te prikkelen en te verdiepen.
 


 

5/ Voor volgend jaar staat op 23 januari ’s avonds een ‘Anders Avondje Uit’ (voor singles e.a.) met lezing door mezelf gepland, met onthullende beeldende projecties in centrum Djoj in Rotterdam (met vegetarische maaltijd en drank) http://levendinzicht.nl/djoj_rotterdam_23januari2016/  voor weinig geld (zelf verdien ik er niets mee, maar wie geeft wat hij heeft, die leeft ;-) ten volle …)6/ Tenslotte gaan in 2016 ook in de oneven weken in Oost-Souburg (nabij Middelburg) de nu/zelfinzicht-WOENSDAGavondcirkels (aan vrije bijdrage) en InzichtSleutels-DINSDAGavonden gewoon verder (dus 6&5 januari 2016 respectievelijk, 20&19/1 enz.
en een volledige ZATERDAGworkshop in februari wellicht in Ekeren (Antwerpen) …).


Bij mij kan je nog steeds terecht voor volwaardige adviesgesprekken op maat of diensten van andere aard van mij, ook workshops op verzoek met een groep op lokatie.
Vraag en staat vrij, dus mail gerust en dan kijk ik wat ik voor jou kan betekenen. 


Alvast een fijne decembermaand en tot ziens!


Hartegroet in levend levensinzicht,
Stefaan


PS  bij punt 3/ :

PATEORADIO woensdag 9/12 20u.:
Aflevering 137

[137=de subatomaire fijnstructuur-constante, Gematria-getalswaarde van ‘Quaballah’ & sleutelgetalreeks]: 
Levend Inzicht (uitzending van 9 december 2015)


De gast voor deze uitzending van Pateo Radio is Stefaan Van Nuffel (website). Hij tracht geïnspireerd inzicht te katalyseren met weinig middelen, (zelf-) bevragend onderzoek, (ondanks?) wetenschappelijke achtergrond (burgerlijk geofysisch ingenieur als eerste opleiding), met verbeeldingskracht en intuïtie in onderbouw(en)de voeling met het geheel. Dit integraal inzicht (‘simultaan-schouwen’) in de Cosmische samenhang, tijdloze ‘sterren’wijsheid op Aarde, integraal gezond-zijn &-zien en ons (bewustzijn) zelf, is als een rode draad. Het wordt als een ont-de(n)k-proces ook samen verkend, telkens fris (her)ontdekt, verdiept (ook af & toe met internationale out-of-the-box collega-onderzoekers) en toegepast in workshops in diverse (onderling verbonden) disciplines, in inzicht(proces-)dialogen/cirkels, consults en adviesgesprekken op maat en in het dagelijks leven (kunst van het leven). In deze aflevering van Pateo Radio zullen Stefaan en gastheer Johan Oldenkamp spreken over dit Levende Inzicht, waarbij een aantal ontdekkingen (in dit licht) aan bod kunnen komen.
 

 

Wel(be)licht tot horens & (in)ziens ...

Stefaan
(Telnr.: 0031/646683461- in België 0032/475958093)

Geworteld in aanwezig-zijn en Tijdloze Wijsheid : Inzicht in Samenhang van LevensMysterie, praktisch, diepgaand, op maat en universeel tegelijk! Kom & oordeel zelf.Links:

www.livinginsight.be www.levendinzicht.nl
https://www.facebook.com/stefaan.vannuffel voor meest recente info nu.

Bijzondere alternatieve boeken in Alternatief boekenwinkeltje:
boeken o.a. over astrologie, muziek en wetenschap en zelfinzicht (Vimala Takar -was zelf op weekend 14/11 rond  zelfinzicht met als insteek deze inspirerende vrouw in november nabij NIJMEGEN, Nl.,  ook Aldous Huxley, I. Asimov, ...) 


NB:

De SterrenWijs of 'Tafel van Hermes'-Synthese-kaartenset is alweer verdiept en vereenvoudigd intussen;
er lijkt nog een oorspronkelijker orde en verhaal achter de Tarot (80-delig met 2 verborgen kaarten=22+2 +16+40) te zitten conform de Tafel van Hermes&resonantiewet, complementair met de 64 van de Chinese I Ching & het Indische schaakspel o.a.; samen verhouden ze zich als de onveranderlijken: Pi en Phi van de Grote Piramide o.a., die ook aan bod komt met recent ontdekte (bron)codes erin.
Ook blijkt nu: het numero-astro-archetypisch patroon in de kubus (die ook de andere geometrieën samenbrengt)  op de thuispagina, 
onthult het scalair/getalsmatig equivalent van het geometrisch vector-evenwicht, met vele aanzichten van synthese ...

De Akasha-Tarot-kaartenreeks komt uit in de toekomst met bijhorende boekjes, wellicht volgend jaar...
Ik werk ook aan een reeks verhelderende boekjes/ WEBINARS later -vanuit de overdosis aan inspiratie en toepassing van deze sleutels- voor jullie
en  nieuwe leesbaardere, beeldende, minder verbale woordennetwerk-site voor achtergrondinfo en o.a. aanbod&agenda-overzicht zoals op www.livinginsight.be nu verbaal vanuit het menu daar bovenaan.

De gebruikte sleutels door alles heen, elkaar intensief bevruchtend, zoals het eenheidsbrengende proces binnenin onszelf, zijn onder meer:
zelfinzicht, de centrale …
alle religies en verhalen, zoals zelden gezien, in samenhang met astrologie & astronomie (zie filmpje op www.levendinzicht.nl ! ),
mythologie en symboliek van alle culturen, 
geometrie, wiskunst en getallenleer zoals je het nooit eerder zag, 
ook toegepast op alfabet(ten) en woorden in diverse talen, 
etymologie (de wortels van woorden),
psychologie (in directe en subtiele waarneming), 
al-chemie, fysiologie, in de tempel, ons lichaam (integrale gezondheid, 12 celzouten en kundalini inbegrepen), 
embryologie, de aarde en de kosmos, geschiedenis/historie,
muziekleer en klank (met de boventonen als 'klankregenboog'), e.a. 
en de combinaties of kruisbestuivingen van al deze & meer.


Waarom/Waartoe? Voor diepgaand overzicht&inzicht met hedendaagse toepassing(en) over grenzen van disciplines, cultuurperiodes & mensen heen, intuïtieve ontwikkeling, verdiept eenheidsbesef binnenin&rondom, toepassingen&veel gevraagde&gewaardeerde adviesgesprekken op maat in B.&Nl.

Living Toth(alilty), Living Insight ...


 

Getal in Tijd en Ruimte: Muziek/Klank/Mantra en Geometrie/Yantra  & Tijdsruimte Cosmologie/massa-Energie/Tantra

Tetraëdrisch kosmisch Vuur
in de passie van 1-voud & Syn-these in leven&leer in dit AvontUur,
Ste(r)f-a(a)n het bekende, tot(h) de Tijdloze Essentie toegewende ...
Omdat U NU de NieUw-kiemende tijd mee-maakt, (in) (N)U!
... in leven(sbreed & diep leren & leven) in verbondenheid, dicht bij onszelf,
onze Natuur verwerkelijkend, in ontde(n)k-proces samen - onder het hemelgewelf.


Mail  Living Insight  via mail-reply (of livinginsight at gmail punt com) voor info over dit alles 

–ook aanmeldingen, praktische info en meer vragen
(of bel naar 0646683461 -of 0475/958093 als in België).

SterrenWijs Spiegel...
De AKaSha samen lezen&leven/verNieUwend belichamen anno 2015 - 2016 ...
Maak het zelf mee!
 
Uw emailadres werd eerder opgenomen in ons bestand.
Zo blijft u via een nieuwsbrief regelmatig op de hoogte van onze activiteiten 
en info in het vuur van totale aandacht & het licht van holistische samenhang.

Liever niet? Dan kan u uitschrijven via de link onderaan.

 
Copyright © 2015 LivingInsight, All rights reserved.
Voel je vrij deze info van algemeen belang
naar mogelijk geïnteresseerde vrienden of kennissen

door te sturen - u bewijst er hen mogelijk een dienst mee.
Dank u!

Email Marketing Powered by Mailchimp