Internationale dag van de beperking

Donderdag 3 december was de Dag van de Beperking. Als hoofdsponsor van Stichting Kopjes voor Kopjes mochten wij (TCF & de Stichting) de school van mijn dochters een beetje 'claimen' en álle 280 kinderen kennis laten maken met het leven met een beperking. Wij maakten een sfeerimpressie van deze bijzondere dag voor de kinderen én voor ons! 

Ron Hagestein

Clean Sweep: JURA op 1, 2 én 3 in consumentenbondtest

Zo win je decennia niets, zo sta je aan de top. En terecht! In onze beleving is dit te danken aan het P.E.P. (Pulse Extraction Process), de Aroma+ molen en de Vacuüm Clean zetgroep die de koffiebeleving uit een volautomatische machine letterlijk naar een hoger niveau brengen. Chapeau!

De Jura Z6 (Carbon & Silver Satin) en de E6 en E60 staan bij ons in de showroom te pronken. De Z6-machines zijn uiteraard uit voorraad leverbaar net als alle accessoires. De Jura E6 en de E60 laten nog even op zich wachten, want die is in Nederland tijdelijk niet verkrijgbaar.

Overigens wel gek dat een machine waar alleen de kleur anders van is, op de
3e plek komt. Zou dat alleen met de prijs te maken hebben?! Beetje vreemd, maar niet minder leuk.

Leuk voor Kerst!
TCF Giftcard

Online te bestellen voor 25, 50, 75 of 100 Euro, The Coffee Factory giftcard: het ultieme cadeau voor smaak- en sfeervolle feestdagen. Perfecte koffie, perfecte Kerst! Nieuwe Rocket molen, R60 en Appartamento

Met de komst van de R58 met nieuwe PID is de Rocket familia sinds 8 december weer compleet. Alles staat in de showroom én op voorraad! Eind december vind je daar wellicht ook al de nieuwe Rocket R60(!) met pressure profiling, de nieuwe molen van Rocket en in februari Rocket's kleinste 'Appartamento'.

Jura Giga Challenge

We zijn er bijna! Nog een week of twee en we weten of we de hoofdprijs mogen gaan ophalen tijdens de Horecava 2016. Dat zou weer een bijzonder leuke mijlpaal zijn!

Nieuwe showroom professional

Het succes van de Jura GIGA Challenge heeft ook gevolgen binnen The Coffee Factory: de nieuwe showroom voor Jura Professional wordt 'as we speak' vormgegeven. Een ruime showroom waar in alle rust gesproken kan worden over welke Jura (GIGA?) het moet worden. Dat doen we aan de hand van de Jura 3D-app die werkt met augmented reality of de Jura GIGA-configurator. Meer over deze apps lees je in onze review over de Jura GIGA-lijn voor zakelijk gebruik.

Copyright © 2015 The Coffee Factory, All rights reserved.
U ontvangt deze e-mail omdat u een gewaardeerde klant bent bij The Coffee Factory.

Ons bezoekadres:
The Coffee Factory
Hoogstad 251 - 253
3131 KX  VlaardingenZuid Holland
Nederland

Toevoegen aan adresboek


uitschrijven    update voorkeuren