Nieuwsbrief met het laatste nieuws uit The Coffee Factory.
Bekijk dit bericht in uw browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Kom op 27 september naar The Coffee Factory!
 
Want we hebben wat te vieren. Op zaterdag 27 september aanstaande openen wij het nieuwe koffieseizoen, en vieren we het feit dat we 10 jaar de grootste Juradealer van Nederland zijn.

De komende week gaan we flink promotie maken, met driehoeksborden in Vlaardingen en een reclamespot op Radio Rijnmond, maar via deze nieuwsbrief informeren wij éérst onze vaste, trouwe klanten. Zo krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid als eerste een blik te werpen op onze demomodellen, die er allemaal uit moeten om plaats te maken voor de collectie 2015. 

Al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw maakt Jura kwalitatief hoogwaardige en innovatieve huishoudelijke apparatuur, dus ook koffiezetters. De volautomaat voor huishoudelijk gebruik komt al in 1986 op de markt en sinds 2004 is The Coffee Factory de grootste Juradealer van Nederland. En daar zijn we best een beetje trots op. Op 27 september zal ook het promotieteam van Jura aanwezig zijn om u een uitstekend kopje koffie te schenken. Bijvoorbeeld uit onze mobiele espressobar, die de gehele dag voor de deur zal staan. Als klap op de vuurpijl mogen wij u - mede namens Jura - een fantastisch en eenmalig aanbod doen. Zie verderop in deze nieuwsbrief. Kortom: redenen genoeg om op 27 september naar Hoogstad te komen. 
Jura Impressa C70 voor speciale actieprijs

Om te vieren dat The Coffee Factory al tien jaar de grootste Juradealer van Nederland is, mogen wij u een wel heel mooi aanbod doen: de  Jura Impressa C70 One Touch Cappuccino voor maar € 799!

Deze koffiemachine in statig zwart past in ieder interieur. Het is een alleskunner bovendien: lekkere koffie, stevige espresso en romige cappuccino. Dankzij het melkschuim van microfoamkwaliteit maak je in een handomdraai de mooiste latte art. Normaal gesproken mag deze machine met u mee na achterlating van € 899, maar op 27 september staat hij in onze etalage voor € 799. Een buitenkansje, als u het ons vraagt!
Nieuw bij TCF: Rocket Espresso 
 
Hightech espressomachines in oogstrelend Italiaans design, dat zijn de machines van Rocket Espresso uit Milaan. Nu ook te bewonderen in onze showroom.

Op 27 september presenteren wij ze: dan staat er een aantal Rocket Espresso 
machines te pronken in onze Barista Academy op de eerste etage. Het topmodel R58 ontbreekt uiteraard niet, en ook de Cellini- en Giottomodellen zullen menig kopje espresso produceren. Elke machine wordt met de hand gemaakt met een scherp oog voor detail en kwaliteit. Los daarvan zijn de machines van Rocket gewoon móói. Klik hier of op de foto voor een kijkje op hun uitstekende website.
Demomodellen: 2014 eruit, 2015 erin!

Omdat u als klant natuurlijk een weloverwogen keuze wilt maken bij de aanschaf van uw koffieautomaat, staat onze showroom van onder tot boven vol met demomodellen. Modellen van modeljaar 2014, welteverstaan. En die moeten nu weg!
 
Ze moeten plaatsmaken voor de nieuwe demomodellen van 2015. Op 20 september start de grote online uitverkoop van onze demo's, vanaf de 27e kunnen ze worden afgehaald. Wat kenmerkt zo'n machine? Hij heeft kort dienstgedaan in onze showroom, bij demonstraties of op beurzen, en heeft dus maar heel weinig handelingen op de klok staan. Zo'n machine is zo goed als nieuw! "De kop is er nog maar net af mevrouwtje!" zou een autoverkoper zeggen. En zo is het: een bijna nieuwe machine met een knappe korting en 12 maanden fabrieksgarantie. Kijk vast hier voor een actueel overzicht van de voorraad.
Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2014 The Coffee Factory, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp