Nieuwsbrief met het laatste nieuws uit The Coffee Factory.
Bekijk dit bericht in uw browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

Wegens succes: goedkoop verzenden

Onze TCF-webshop loopt eigenlijk best goed. En zeg nu zelf: wat is er nu makkelijker dan je favoriete koffie, die lekkere thee en gelijk wat flesjes reinigingsvloeistof online te bestellen? Bijtijds besteld is in de meeste gevallen al de volgende dag in huis! 

En omdat die webshop eigenlijk best goed loopt, verzenden we bijna ongemerkt dagelijks steeds meer pakketjes. En je weet: hoe meer pakketjes, hoe meer korting je krijgt van de pakketdienst. Vandaar dat wij vanaf deze maand alle bestellingen vanaf € 50 GRATIS bij je thuisbezorgen. Kijk! Dat scheelt weer!

In deze nieuwsbrief verder onder andere de vieste Quick Mill die je ooit hebt gezien en de Rocket R58 met smartphone integratie.

Met vriendelijke groet,

Ron Hagestein

De Rocket R58 praat met smartphones

Ik schreef al eerder een ronkende recensie over de Rocket R58. Die kun je hier teruglezen. Maar de Rocket kent een nieuw kunstje: praten met smartphones...

Dit is dus nog de 'oude' R58Van 23 t/m 27 oktober vindt in Milaan de vakbeurs Host plaats. Naar verwachting introduceert Rocket daar de nieuwe R58 met smartphonebesturing voor onder andere de PID (dat zijn de temperatuursinstellingen) en de wateraansluiting. Ook zal de nieuwe Rocket Classic te zien zijn. We houden je natuurlijk op de hoogte!

Zomerkoopje

Hij staat te glimmen in onze Service Factory, deze Jura Impressa Z7 Alu. Slechts 5 jaar oud, steeds keurig op tijd z'n beurtjes gehad en nu geheel gerenoveerd. Als nieuw dus! Goed voor vele jaren koffieplezier. Binnenkort bij jou in de keuken? Je mag 'm meenemen voor slechts € 899!

Dienstmededeling

In de zomermaanden is onze winkel aan Hoogstad 251-253 in Vlaardingen gewoon open, behalve in de weekends. In de maanden juli en augustus is de winkel alleen de eerste en laatste zaterdagen van de maand geopend. Dat is op: 4 juli (die hebben we dus al gehad), 25 juli, 1 augustus en 29 augustus. 

Onze webshop is natuurlijk 24 uur per dag open! En zoals je hebt kunnen lezen: boven de € 50 brengen we het gratis bij je thuis!

De vieze man onder de Quick Mills

Af en toe is het weer zo ver: we krijgen een machine onder handen die door zijn vorige eigenaar weinig liefdevol is behandeld. Nooit eens lekker gepoetst, nooit eens ontkalkt, nooit schoongemaakt. En die halen wij dan uit elkaar. Vies hè?

Gelukkig komt het altijd weer goed als onze specialisten de viezerd onder handen hebben genomen. Voor de liefhebber: hiernaast de nieuwe afgevlakte kopsproeier. Een machine die die weer als nieuw is! En nu maar hopen dat hij een nieuw baasje vindt die zijn spullen een beetje vertroetelt.
Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2015 The Coffee Factory, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp