Copy
FHKN Nieuwsbrief winter 2016
FHKN brengt vier maal per jaar een nieuwsbrief uit. Ziet u een vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Open de online versie.
Beste mensen,
Met trots kijken we terug op het afgelopen jaar. FHKN heeft in 2015 wederom deel mogen nemen aan veel mooie projecten; we hebben winkelbezoeken afgelegd, workshops gefaciliteerd, beurzen bezocht, trainingen gegeven en ons online platform met e-learnings uitgebreid. We zijn blij dat onze partners ons goed weten te vinden en kijken er naar uit om in 2016 de samenwerking met de diverse brancheverenigingen, vakbonden en nieuwe organisaties voort te zetten. Samen kunnen we zorgen voor een gezond werkklimaat in Nederland! We wensen daarom iedereen een mooi, leerzaam en succesvol 2016 toe!

Namens de FHKN,
Andre Steijaert

Brochurelijn aangepast aan de huisstijl

FHKN heeft haar brochurelijn aangepast aan de nieuwe huisstijl. Vanaf januari is ook op de beursvloer de nieuwe huisstijl doorgevoerd. Naast de brochure en de vakbladen is ook de beursstand vervangen. We zijn trots op het resultaat! 

Lees meer

 

Nieuwe druk "Ik weet wat van wijn"

Vanwege het succes en de daarmee samenhangende belangstelling is er eind december weer een nieuwe druk van het cursusboekje "Ik weet wat van wijn" op opleidingsniveau SDEN 1 verschenen.

Lees meer
 

KVNW officieel lid van internationaal Wine in Moderation initiatief

FHKN zal dit jaar in opdracht van SWON (Stichting Wijn Onderwijs Nederland) en KVNW (Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren) op diverse beurzen voorlichting gaan geven over verantwoord alcoholgebruik. FHKN heeft al eerder namens SWON en de Koninklijke Slijtersunie materiaal verspreid voor de wijnsector. Dit blijven we in 2016 ook doen, maar volledigheidshalve hoort daarbij óók het informeren over de mogelijk risico's die te veel alcohol gebruik met zich meebrengt.  

Lees meer

De wintereditie van DNK is beschikbaar

Om werknemers in de detailhandel door de donkere dagen voor Kerst te loodsen, is er begin december een themanummer van het magazine DNK uitgebracht. In het magazine was wederom aandacht voor veilig werken in de winkel. Het team van FHKN heeft ruim 400 winkels bezocht en het boekje en ander relevant materiaal uitgereikt aan zowel detaillisten als aan hun medewerkers.

Lees meer

Overig nieuws

Omzet detailhandel laatste kwartaal 2015 opnieuw gestegen Lees meer
Geen CAO woonwinkels Lees meer
Groenhorst Velp wint voorronde vakwedstrijd tuinaanleg Lees meer
Stages en vacatures MBO-studenten in de lift Lees meer
Supermarkt en slijter leven drankwet het beste na Lees meer
Zorgen over veiligheid van winkelstraten door stopzetten subsidies. Lees meer

Bezoek ons op de volgende events

  • Voorjaarsbeurs, Beatrixgebouw Utrecht 6 t/m 8 maart
  • Banen- en Loopbaanbeurs Hengelo, De Gieterij 8 t/m 9 april
  • Summer Fair, Landgoed 't Laer Ommen 13 t/m 16 mei
  • Fleurig, Appeltern 12 t/m 19 juni
Toegangskaarten voor deze events kunt u opvragen via info@fhkn.nl, zolang de voorraad strekt
Share
Tweet
Forward

Bepaal zelf hoe u e-mails van ons ontvangt of schrijf u uit onze mailinglijst


www.fhkn.nl info@fhkn.nl © 2016 FHKN, Alle rechten voorbehouden