Copy
Nieuwsbrief FHKN - zomer 2015

FHKN B.V. brengt vier maal per jaar een nieuwsbrief uit over de activiteiten en actuele ontwikkelingen.
Ontvangt u deze nieuwsbrief van FHKN B.V. in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie.

VOORLICHTING

Campagne

In de voorlichtgingscampagne van FHKN over branchegerichte opleidingen in de Woonbranche en de Samenwerkende Branches Detailhandel kan een voorlopige tussenstand worden opgemaakt: er worden wel trainingen gegeven, maar nog weinig op het gebied van winkelveiligheid.
Lees verder >>
 

Trainingen

De veiligheidstrainingen die FHKN aanbiedt aan winkeleigenaren en hun personeel blijven succesvol. Onlangs kregen winkelmedewerkers in Lelystad en Hilversum ook zo’n training en de reacties waren wederom positief. De aanwezigen spraken unaniem van een geslaagde avond.
Lees verder >>
 

AMBACHTEN

CvAE online

Het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) dat eerder dit jaar haar deuren opende, is nu volledig online. Dat is handig voor iedereen die affiniteit heeft met ambachtelijke beroepen.
Lees verder >>


Sterke drank

De succesvolle boekjes ‘Ik weet wat van wijn’ en ‘Ik weet wat van wijn bij het eten’ (over wijn&spijs) hebben wederom een opvolger gekregen: ‘Ik weet wat van sterke drank’. Het boekje is onlangs gepresenteerd in het kader van de gelijknamige campagne van de Koninklijke SlijtersUnie en biedt handige basiskennis voor een ieder die wel eens sterke drank drinkt, schenkt of verkoopt.
Lees verder >>
 

ORGANISATIE

FHKN wordt BV

Na vanaf de oprichting in 1904 te hebben gefunctioneerd als vereniging, is FHKN nu een BV geworden. Deze stap werd noodzakelijk om als organisatie meer marktkansen buiten het bestaande werkgebied te kunnen benutten.
Lees verder >>


FHKN is verhuisd

Na ruim 10 jaar met veel plezier kantoor gehouden te hebben op de Hardwareweg in Amersfoort, is FHKN dit voorjaar verhuisd naar Ede. We zijn ingetrokken bij het Kennis Centrum Handel, een partij met wie we veel raakvlakken hebben.
Lees verder >> 


De Associatie gefuseerd

De Associatie voor Examinering en Stichting eX:plain zijn gefuseerd. Hiermee is een professioneel exameninstituut ontstaan dat jaarlijks borg staat voor de belangen van ruim 250.000 examenkandidaten en de waarde van hun diploma’s.
Lees verder >>

Nieuwe DNK in de maak

Kort na de zomer verschijnt er weer een nieuwe DNK, hét vakblad over veiligheid voor iedereen die in een winkel werkt. Dit blad van FHKN licht medewerkers in de detailhandel op een speelse manier voor over veilig (kunnen) werken in de winkel. Het blad met een oplage van 15.000 stuks wordt uitgedeeld door leden van het Beursteam van FHKN en door kaderleden van FNV Handel en CNV Dienstenbond. Maar je kunt je ook (gratis!) abonneren. Zie hiervoor de site van FHKN. Bekijk dan ook eens de e-learning waarmee winkelmedewerkers een persoonlijk veiligheidscertificaat kunnen behalen.

Uitgebreide brochurelijn

De brochurelijn van FHKN omvat inmiddels een uitgebreid aantal van meer dan tien Vakbladen die ieder één specifiek onderwerp behandelen: werken op de markt, werken in de sectoren wonen, AGF, bloemen en tuincentra, het gebruik van social media in het werk en meer. De Vakbladen zijn via deze link digitaal te raadplegen.

Voor de toevallige meelezer

Bent u een toevallige meelezer van deze nieuwsbrief, maar ontvangt u hem niet persoonlijk en bent u tóch geïnteresseerd in de activiteiten van FHKN? Schroom dan niet en meld u persoonlijk aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden kan niet eenvoudiger: klik hier.  

 

Copyright © 2015 FHKN Partner in opleiding en examen, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp