Copy
FHKN Nieuwsbrief zomer 2017
FHKN brengt vier maal per jaar een nieuwsbrief uit. Ziet u een vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Open de online versie.
Beste mensen,

De zomer is in volle gang en hopelijk hebben we nog wat zon tegoed. Bij FHKN zijn we druk in de weer met allerlei mooie initiatieven, het organiseren van beurzen en het ontwikkelen van nieuwe e-learnings. Dit alles met de intentie om medewerkers in de detailhandel nog meer te ondersteunen in hun loopbaan ontwikkeling, zodat zij daarmee nog meer plezier uit hun werk kunnen halen. In deze nieuwsbrief wederom een selectie van de projecten waar we mee bezig zijn. Veel leesplezier!

Namens de FHKN,
André Steijaert

Online examen in September beschikbaar


Altijd al meer van bier willen weten? Of is bier onderdeel van je werk? Met dit boekje en straks ook het online examen, heb je al een goede stap gezet om bierexpert te worden. In September wordt het online examen gelanceerd waarmee je voor € 15,00 op SDEN niveau 1 je biervignet kunt behalen. Het boekje is hier verkrijgbaar voor €7,00. Het examen kun je straks doen via www.stichtingplatformdranken.nl

 

Bijna beschikbaar "Ik weet veel van wijn"

In navolging op de succesvolle serie ik weet wat van wijn en ik weet meer van wijn, is vanaf begin September ook het boek "Ik weet veel van wijn" beschikbaar. Het cursusboek is beschikbaar via de webshop van wijn.nl maar ook via shop.stichtingplatformdranken.nl. De kosten zijn 38,50 exclusief verzendkosten. Het cursusboek op SDEN niveau 3 bevat prachtige wijnkaarten op streekniveau en wordt net als het boek op SDEN niveau 2 ondersteunt met een online tool.

Nieuwe e-learning; Omgaan met verbale agressie

Omgaan met verbale agressie is hét thema van de mini-e-learning die door FHKN samen met Skillstown in opdracht van INretail is ontwikkeld.

Hoe doe je dat? Een klant te woord staan die zijn schoenen komt ruilen, terwijl de bon al verlopen is? Ga je met hem in discussie? Of juist niet? We laten het je zien in deze e-learning.

Meer weten over het thema Veilig werken? Ga dan naar onze thema pagina ‘Veilig werken’.

LIVE: Opleidingssite voor werknemers in de groothandel Textiel


FHKN heeft in opdracht van FKB Textielgroothandel een project uitgevoerd waarin de opleidingsbehoefte van de werknemers in de groothandel Textiel middels een enquête in kaart zijn gebracht. Deze resultaten zijn geanalyseerd en inmiddels is de opleidingssite live. Benieuwd naar de resultaten? Klik hier


 

Overig nieuws

Detailhandel houdt forse groei vast Lees meer
Waarom je toch vooral in de winkel moet kopen Lees meer
Vacatures in de detailhandel Lees meer
Bedrijfsleven ervaart personeelstekort Lees meer
Nederlandse brouwers scoren bij World Beer Awards  Lees meer

 
Share
Tweet
Forward

Bepaal zelf hoe u e-mails van ons ontvangt of schrijf u uit onze mailinglijst


www.fhkn.nl info@fhkn.nl © 2017 FHKN, Alle rechten voorbehouden


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FHKN · Horapark 2 
 · Ede, Gelderland 6717 LZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp