Copy
Het nieuwsjournaal van Geurts Media
Bekijk deze email in je browser

'Crossmediaal, dat is het helemaal' 

 

Tekst, foto en film steeds vaker in één hand

De eerste maanden van het jaar maken één ding goed duidelijk. Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen voor een crossmediale insteek. Zoals het Geldersch Landschap & Kasteelen, magazine Henk & Fred en Willems technisch adviesbureau, waarvoor we een compleet product (tekst, fotografie en film) mogen aanleveren. Tekst met de onvermijdelijke foto voor magazine of digitale nieuwsbrief en daarnaast een kort filmpje om er een gevoel aan te geven. Hieronder enkele voorbeelden van magazines waar we aan meewerken en filmpjes die we hebben gemaakt.

Advies op het gebied van social media 


Bedrijven kunnen bij Geurts Media terecht voor advies op het gebied van social media. Voor diverse bedrijven verzorgen we de verschillende kanalen zoals Twitter, LinkedIn en Facebook.
Herstel landgoed Duno in Doorwerth
Landgoed Duno in Doorwerth wordt opgeknapt!
Meimaand Fietsmaand op Fiets- en Wandelbeurs 2016
Opening Meimaand Fietsmaand op Fiets- en Wandelbeurs.
Hoe denken inwoners Zevenaar en Rijnwaarden over herindeling?
Wat vinden Zevenaar en Rijnwaarden van de herindeling?
Loktieners in Duiven - Hilarische persiflage - door Sjoerd Geurts
Komische filmpjes zoals deze persiflage op de loktieners.

Beste <<First Name>>,

De digitalisering zet zich in een sneltreinvaart voort. Dat merken wij ook. Via deze nieuwsbrief laten we u graag zien waar wij ons op dit moment mee bezighouden. Veel leesplezier!

Hartelijke groet,
Sjoerd Geurts
Geurts Media

Ieder bedrijf heeft nieuws!


Het wordt niet altijd herkend, maar ieder bedrijf heeft nieuws te melden. Geurts Media wordt regelmatig ingeschakeld voor persbewerking. Bijvoorbeeld in de vorm van persberichten, door het organiseren van social media of door het geven van advies!

Zomaar een greep uit onze activiteiten
 

We maakten de afgelopen periode digitale nieuwsbrieven voor Willems technisch adviesbureau en we filmden bijvoorbeeld voor de gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden, Meimaand Fietsmaand, Willems technisch adviesbureau en Geldersch Landschap & Kasteelen. Verder kwamen we journalistiek in actie voor De Liemerse Uitdaging, Rabobank Arnhem en Omstreken (Dichterbij), Liemers Actueel (portaal), Lindus (DUS), Henk en Fred (magazine) en Quality in Meetings (magazine meetingmarkt). En natuurlijk rolden er weer themapagina's en puzzels uit onze koker.
Geurts Media verzorgt ook fotografie. 
Zoals deze foto van algemeen directeur Koen Arts van Wiegerinck architectuur stedenbouw.
Copyright © 2015

Onze website: www.geurtsmedia.nl

Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    update mijn gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp