Copy
De wekelijkse nieuwsbrief van Geurts Media
Bekijk deze email in je browser

Themapagina's
en puzzels Kerst 
 

 

Nieuw themapakket gevarieerder dan ooit

Sinterklaas is nog niet eens in ons land, toch staat ons nieuwe 'kerstpakket' al in de schijnwerpers. Op vele verzoek wat eerder dan voorgaande jaren. Ons themapakket kerst bevat themapagina's, allerlei soorten puzzels en kleurplaten. Geschikt voor uitgevers om hun kerstkranten mee op te fleuren. Daarbij wordt het themapakket binnenkort aangevuld door een speciale themapagina 'Kerst in Disney'. Ons themapakket is te bekijken door te klikken op themapakket kerst 2014.

Meer informatie is te vinden via onze website www.geurtsmedia.nl.

Sinterklaas is in aantocht

Sinterklaas is in aantocht. Over enkele weken zet de goedheiligman voet aan wal in Nederland. Dat betekent dat uitgevers hun kranten weer in sinterklaassfeer gaan opsieren. Ons themapakket Sinterklaas biedt als vanouds redactiepagina's, puzzels en kleurplaten. En natuurlijk staat op onze pagina de 'echte' Sint. Het pakket is te bekijken via de link SINTERKLAAS THEMAPAKKET.

Herfst: Mode, Wonen en Tuinen

Op dit moment is de herfst echt begonnen. In de kranten is er volop ruimte voor najaarsonderwerpen. Met Geurts Media bieden we volop keuze met onze themapakketten MODE, WONEN en TUINEN. Heel leuk is het om ook een puzzel toe te voegen uit het themapakket HERFST. Onze pakketten zijn te vinden via de link Themapakketten.

Tekst, foto, 
folder of filmpje


Bij Geurts Media houden we van creatieve uitdagingen. Of het nu gaat om een pakkende tekst, een informatief filmpje, een journalistieke foto of een compleet magazine. Wij weten u op alle fronten te verrassen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Meer informatie is te vinden via geurtsmedia.nl.

Puzzelen?


Wij maken al meer dan vijftig jaar allerlei soorten grote en kleine puzzels. Standaard uitvoeringen, maar ook maatwerk.
Een woordzoeker met louter woorden die met uw bedrijf te maken hebben, een kruiswoord met een oplossing die u zelf aandraagt, een getekende kinderpuzzel of een paginagrote mammoetpuzzel. Het is allemaal mogelijk.

Meer informatie via: geurtsmedia.nl
Copyright © 2014 Geurts Media, All rights reserved.

Onze website: www.geurtsmedia.nl

Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    update mijn gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp