Copy
View in browser

Uutiskirje 05/2016

Vuoden Turvallsuusyritys 2016

Tosibox on voittanut Finnish Security Award-turvallisuuspalkinnon Vuoden turvallisuusyritys -kategoriassa. Vuoden turvallisuusyritys -palkinto jaetaan turvallisuusalan yritykselle, joka edustaa ja edistää positiivista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua sekä kehittää jatkuvasti toimintojaan luoden turvallisuutta ja lisäarvoa asiakkailleen.

Lue koko uutinen >Glaston kehittää palveluitaan Tosiboxin avulla 

Glaston on tänä päivänä globaalisti toimiva lasinjalostusteknologian toimittaja. Parantaakseen käyttöönottoprosessia sekä välttääkseen etäyhteysongelmia kaikissa uusissa sekä perusparannetussa Glastonin laitteissa on nykyisin TOSIBOX® mukana.

Lue lisää >


CTO bloggaa etäyhteyksien tietoturvasta

Olemme lukeneet useista eri lähteistä viime viikkojen aikana, kuinka erilaisiin automaatiolaitteisiin ja muihin internetiin liitettyihin laitteisiin ja järjestelmiin on tehty tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä. Meidän CTO Veikko Ylimartimo kirjoitti blogin tästä tärkeästä aiheesta!

Lue lisää >

Security Center

Kun arvioidaan eri etäyhteysratkaisuja, on erittäin tärkeää varmistaa, että tuotteet täyttävät organisaation tietoturvavaatimukset. Auttaakseemme asiakkaitamme tässä prosessissa, olemme koostaneet tietoturvaan liittyvää materiaalia yhteen paikkaan, Tosibox Security Centerin alle. 

Linkki Security Centeriin >Piipahda osastollamme 422B, hallissa 10.0

Oletko käymässä SPS Drives messuilla Nürnbergissä? Ethän unohda piipahtaa osastollamme 422B hallissa 10.0! Tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimaamme ja tapaamaan messutiimiämme!

Nähdään Nürnbergissä!