Copy
View in browser

Uutiskirje 4/2016

Case study - Kiinteistöautomaatio

Nykyaikainen kiinteistöautomaatio tehostaa toimintaa mahdollistamalla talotekniikan monien osa-alueiden etävalvonnan ja -käytön.

Suomessa lähes 16 000 kohdetta omistava kiinteistöyhtiö Asokodit rakentaa ensi vaiheessa suurimpien kiinteistöjensä etäyhteydet Tosiboxin avulla. Tosiboxin tarjoaman etäyhteyden avulla Asokotien sopimuskumppani Caverion voi seurata kiinteistöjen tilaa reaaliaikaisesti, säätää toimintoja tarpeen mukaan sekä reagoida huoltotarpeisiin nopeammin.

Lue lisää käyttökohteesta >
Uusia tuettuja modeemeja 

Olemme laajentaneet tuettujen modeemien valikoimaa kasvavaan Pohjois-Amerikan markkinaamme.  MultiConnect® Cell 100-sarjan modeemit ovat osa MultiTechin M2M- ja IoT-kommunikaatio modeemien kattavaa linjaa. Kolmea huolella valittua tuettua modeemia käytetään eri verkoissa. 

Lue lisää >

TOSIBOX® tuotepäivitys: Lukko 100 myös FCC hyväksytty

TOSIBOX® tuotteelle Lukko 100 on myös myönnetty FCC sertifikaatti. FCC sertifikaatti vaaditaan elektronisille tuotteille, joita valmistetaan tai myydään USA:ssa. Sertifikaatti vahvistaa, että laitteiden elektromagneettinen säteily jää alle turvarajojen ja sen myöntää Federal Communications Commission.

Lue lisää tuotteesta >


Tosibox mediassa

Saksalaiset ammattilehdet Industrial Communication Journal, Elektroautomation ja Industrieanzeiger ovat kirjoittaneet viimeisissä numeroissaan uusimmista käyttökohdetarinoistamme. Myös Itävaltalainen lehti i-Magazin esitteli viimeisessä numerossaan kiinteistöautomaatioon liittyvän Asokodit käyttökohteen. 

Lue lisää >