Copy
Nieuwsbrief handel september 2016
View this email in your browser
Optimeter

en verder......

Bespaar 43% Gas met de Optimator!

De Optimator® is een tweetraps reduceerventiel met een ingebouwde gasspaarklep, welke een perfecte beschermgasflow regelt vanaf de allereerste seconde.

De perfecte gasflow garandeert, naast een besparing van ca. gemiddeld 30% op gaskosten, een hoge kwaliteit van de las omdat er geen turbulentie ontstaat. Dit heeft vaak een negatieve invloed op het lasresultaat.

De Optimator besparingsklep van GasiQ kost ca. € 100.- maar verdient zichzelf door de bovengenoemde reden in enkele maanden terug. 
Meer over dit product leest u in deze folder. Hebt u vragen? Bel dan naar onze verkoop binnendienst op 0251-262900. Wij helpen u graag.

 
Kunt u nog steeds geen afscheid nemen van uw oude, nog niet versleten, lasmachine? Bent u ook iemand die “dat oude machientje doet het nog steeds” blijft roepen? Rekent u dan even met ons mee: mocht u met de nieuwe M-Pro, slechts 5% productiever kunnen werken dan met uw oude MIG-MAG-machine, dan heeft u de aanschafprijs van uw machine binnen één jaar terugverdiend.
 
Maak nu gebruik van de Zomer Actie van Lorch en kies voor een van de 3 bedienconcepten:
• Voor iedereen, die "gewoon goed" wil -> BasicPlus
• Voor iedereen, die "gewoon meer" wil -> ControlPro
• Voor iedereen, die "gewoon super" wil-> Performance
 
 Download hier de actiefolder of neem contact op met onze afdeling verkoop via 0251-262900.
MagProtect
MagProtect hoekbeschermer

De MagProtect is een kunststof hoekbeschermer voorzien van een zeer krachtige magneet. Door hoogwaardige magneten blijft de beschermhoek altijd stevig op zijn plek zitten en behoren onveilige situaties tot het verleden. Door gebruik te maken van de beschermhoek van MagProtect neemt het risico op bedrijfsongevallen drastisch af.

Steeds meer bedrijven willen graag een veilige werkomgeving voor hun medewerkers bieden en daarmee voldoen aan de moderne veiligheidsvoorschriften. Door gebruik te maken van de MagProtect behoren onveilige situaties tot het verleden. De MagProtect kan eenvoudig op iedere constructie worden bevestigd. Klik hier voor meer informatie.
Pferd COMBICLICK
Tempus opspantafel 

Met een Tempus 3D opspantafel draagt u bij aan de ergonomie binnen uw onderneming.
De Tempus 3D opspantafel beschikt over een in hoogte verstelbaar onderstel welk het voor de gebruiker mogelijk maakt om de opspantafel op de gewenste werkhoogte te brengen middels een handbediende hydraulische pomp (range 600-950 mm of van 80-1010 mm). Het gehard stalen werkblad (diverse afmetingen) is voorzien van een rechtlijnig gatenpatroon (28 mm. boring), rasterlijnen met een onderlinge afstand van 100 mm en een werkbladdikte van 35 mm. Tempus producten zijn inzetbaar in diverse industrieën. Lees meer.
Pferd COMBICLICK
Het aanschuinen van RVS pijp én bochten
Lasnaad voorbewerking kan op vele manieren plaatsvinden. Echte kwaliteit voorbewerking wordt pas gerealiseerd indien zowel pijp alsook de lasbocht mechanisch worden aangeschuind. Een G.B.C. bevelmachine, standaard geschikt voor het aanschuinen van pijp, kan worden uitgevoerd met een “elbow shaft” welk het mogelijk maakt de lasbocht in te spannen en de mechanische voorbewerking te realiseren. 

Lashuis Haprotech vertegenwoordigt de G.B.C. producten op de Nederlandse markt. De productrange van G.B.C. Industrial tools bestaat uit een compleet programma van pijp-, snij- en bevelgereedschappen en een breed assortiment aan laskantvoorbewerking machines van hoge kwaliteit. Door meer dan 30 jaar ontwerpen,  fabriceren en op de markt brengen van deze industriële producten  heeft G.B.C. veel  ervaring  opgebouwd met betrekking tot de specifieke toepassingsgebieden van de producten. Met standaard of speciaal ontworpen beitels is voor elke situatie een oplossing.  

Voor meer informatie over de diverse producten op het gebied van Pijp-bevelling, Pijp-cutters en Plaatbevelling verwijzen we u graag door naar onze website of naar de website van G.B.C. Industrial tools.
 
Gebruikt u nu frequent of veelvuldig een aerosol spatspray? Bent u zich dan ook bewust dat u en uw werknemers deze aerosol inademen? Is uw bedrijf ISO 14001 gecertificeerd? Of heeft u een milieumanagementsysteem? Bekommert u zich dan niet over de afvalstroom die spuitbussen met zich meebrengen?
 
LH/B16 antispatvloeistof is een biologisch afbreekbaar product op basis van natuurlijke plantaardige oliën en water. Onschadelijk voor het milieu. Deze antispatvloeistof wordt geleverd in een her-vulbaar flacon met vernevelaar. Lasspatten kunnen voortaan eenvoudig verwijderd worden van werkstukken, lastafels, opspantafels, klemmen en lasmallen.

 
• voorkomt aanhechten van lasspatten aan werkstukken, lastafels, lasmallen en klemmen
   bij MIG/MAG lassen en Elektrode lassen,

• reukloos, siliconenvrij, vrij van oplosmiddelen, niet giftig, onbrandbaar,
• ecologisch en toxicologisch veilig en daarom niet merktekenplichtig,
• geschikt bij het lassen van o.a. staal, inox (RVS) en aluminium,
• lange standtijd, daardoor weinig tijdverlies,
• minder tijd aan reinigen te besteden; productiviteit verhogend en kostenbesparend,
• langere levensduur van opspantafels, lastafels, klemmen en lasmallen,
• siliconen en wasvrij,
• klaar voor gebruik en hoeft dus niet verdund te worden, 
• toepassing: MIG/MAG lassen en Elektrode lassen, 
• te gebruiken op o.a.: werkstukken, lastafels, opspantafels, klemmen, lasmallen,
• Leverbaar in jerrycans met een inhoud van 5 en 20 liter.

Download hier de flyer.
LH/B16
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website & catalogus
Website & catalogus
LinkedIn
LinkedIn
E-mail
E-mail
Copyright © 2016 Lashuis Haprotech, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Share
Tweet
Forward
Share