Copy
Nieuwsbrief mei 2016
View this email in your browser
Nieuwsbrief

OPFRISCURSUS TIG LASSEN


in slechts 4 avonden weer op niveau!
Schrijf nu in!
Nieuw bij Haprotech Lasopleidingen: diverse opfriscursussen. Gebruikt u een lasproces in de praktijk niet al te vaak en wilt u de ooit opgedane kennis even ophalen? Dat kan! Op 31 mei a.s. starten wij met de avondcursus TIG lassen. In 4 avonden van 3,5 uur gaan wij uw theoretische laskennis en de lasvaardigheid van dit proces opfrissen. Daarnaast brengen wij alle nieuwste tips en tricks bij u onder de aandacht en is het mogelijk om uw eigen praktijkvoorbeelden in te brengen. Lesavonden zijn: dinsdag 31 mei, donderdag 02 juni, dinsdag 07 juni en donderdag 09 juni a.s. van 17.30 uur tot 21:00 uur op onze locatie te Velsen-Noord. Cursuskosten bedragen € 390,00 per persoon en zijn vrij van BTW. Schrijf dus nu in want VOL = VOL. Bellen of mailen mag natuurlijk ook: 0251-262916. Na afloop van de opleiding ontvangt u een HLO certificaat van deelname.
CURSUS VISUEEL INSPECTEUR
start 15 juni te Velsen-Noord
Onze Cursus Visueel Inspecteur Level 2 begint weer! Met deze curcus worden kandidaten breed opgeleid zodat zij onder andere in staat zijn laswerk en constructies visueel te kunnen inspecteren. Tijdens deze uitgebreide cursus worden de volgende onderwerpen behandeld;

- Principe van visuele inspecties,
- NDO technieken,
- Inspectie technieken en middelen,
- Visuele beoordeling van lassen en constructies.
- Lasdefecten- en meetmiddelen,
- Lasprocessen en (toevoeg) materialen,
- Lasmethodekwalificatie,
- Lasserskwalificatie en beschrijvingen,
- Normen en rapportage.

Planning:
- 15, 16, 20 tot en met 24 juni inclusief de examens.

Inschrijven of meer informatie? Neem contact op met onze afdeling opleidingen via 0251-262916.
AVONDOPLEIDINGEN SEPTEMBER
aanmeldingen gaan snel dus schrijf nu in!
Onze nieuwe serie avondopleidingen starten medio september weer en de aanmeldingen hiervoor stromen nu al binnen. Wilt u ook verzekerd zijn van een cursusplek na de zomervakantie? Schrijf u nu alvast in! Haprotech Lasopleidingen geeft les in alle lasprocessen en niveaus volgens de richtlijnen van het NIL. Als de opleiding met goed gevolg wordt afgesloten ontvangt u het NIL diploma of praktijkverklaring.

Bedrijven kunnen gebruik maken van diverse subsidieregelingen en belastingaftrekposten om hun medewerkers te laten scholen. Lees hier meer. Onze opleidingstarieven vindt u op onze website maar bellen naar 0251-262916 of mailen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website & catalogus
Website & catalogus
LinkedIn
LinkedIn
E-mail
E-mail
Copyright © 2016 Lashuis Haprotech, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Share
Tweet
Forward
Share