Copy
Nieuwsbrief januari 2014

Q-Data system van LORCH.                                                            
 
De makkelijkste manier van opslaan lasgegevens.
 
Met het Q-Data systeem van LORCH kunnen lasgegevens op eenvoudige wijze worden gedocumenteerd, bewerkt en geanalyseerd. Met behulp van dit ‘stand-alone’ system kunt u tegen een geringe investering een uitbreiding realiseren op uw huidige installatie.
Lorch Schweißtechnik heeft met de Q-Data een  „datalogger“ op de markt gebracht die uitermate geschikt is de toenemende vraag naar kwaliteitsbewaking rondom de nieuwe EN 1090 norm op de lasvloer te vervullen. De Q-Data is ge-schikt voor alle digitale TIG, MIG/MAG en pulsboog LORCH stroombronnen met een LorchNet aansluiting. Voor meer informatie volgt u de link, bezoekt u onze website of belt u met 0251-262900.


Inruilactie laskappen en lashelmen. (Wegens succes verlengd t/m 31 maart 2014)
 
Standaardisatie in het gebruik van materialen, slijtdelen, etcetera geeft u een enorm bestelgemak en uw voordeel is dat het u tijdswinst oplevert!
Lashuis Haprotech helpt u graag bij het realiseren van dit voordeel en biedt u met deze inruilactie een unieke mogelijkheid de verschillende typen van de in uw  bedrijf gebruikte laskappen en –helmen te vervangen door een standaard product.  Wij maken het u aantrekkelijk afscheid te nemen van de laskappen en –helmen waar geen of nauwelijks onderdelen meer voor verkrijgbaar zijn.
Bent u geïnteresseerd? Neem contact op via onze website of via 0251-262900 en vraag naar de actie voorwaarden.
 

Hardmetalen stiftfrezen van PFERD

Vertrouwt u al op BLAUW?
Als PARTNER van PFERD vertrouwt Lashuis Haprotech op BLAUW.
PFERD produceert en levert hoogwaardige producten op gebied van metaalbe-werking, waaronder o.a. slijpen, afbramen, polijsten, doorslijpen etc.
Deze producten dragen bij aan de productie  efficiëntie en gaan gepaard met ergonomische aspecten, zoals bijvoorbeeld lage geluids- en trillingsniveaus.
Aan de hand van deze nieuwsbrief brengen wij de hardmetalen stiftfrezen ten behoeve van staal en roestvaststaal onder de aandacht. Volg de link, kijk op onze website of neem contact met ons op via 0251-262900.
 

Tochtlamellen van CEPRO

U wordt er ongetwijfeld ook regelmatig mee geconfronteerd, ziekteverzuim en verminderd werkplezier door overlast die ontstaat door middel van tocht, vocht, stof en/of koude. 
Dit ziekteverzuim brengt naast overlast voor wat betreft uitvoering van werkzaamheden daarnaast veel kosten met zich mee !
Een afscherming door middel van tochtlamellen is in de meest voorkomende gevallen een economische oplossing voor dergelijke ongemakken. Deze afschermingen beschermen de medewerkers van uw klanten tegen de nadelige invloeden van de natuur en zorgen voor een beter arbeidsklimaat.
Naast een prettiger arbeidsklimaat is de plaatsing van een lamellenafscherming ook een kostenbesparende maatregel. Denk hierbij aan verminderde stookkosten en een lager ziekteverzuim. Lees meer 
Bel met 0251-262900 of check onze website voor verdere informatie.
 
Copyright © 2014 Lashuis Haprotech, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp