Copy
Nieuwsbrief opleidingen februari 2016
View this email in your browser
Versnelde avondopleiding

en verder......

Nieuw: versnelde avondopleiding!

start 15 maart: schrijf nu in!

Nieuw bij Haprotech Lasopleidingen: de versnelde avondcursus!  Op de dinsdag- en donderdagavond naar school en 9 weken later slagen voor het NIL lasdiploma. De cursus start op dinsdagavond 15 maart 2016 met het examen op donderdag 26 mei. Zowel theorie en praktijk (diploma) als alleen praktijk (praktijkverklaring).  Schrijf dus nu in. VOL = VOL.

Bedrijven kunnen gebruik maken van diverse subsidieregelingen en belastingaftrekposten om hun medewerkers te laten scholen. Lees hier meer. Onze opleidingstarieven vindt u op onze website maar bellen naar 0251-262916 of mailen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag.

Gedeputeerde Jaap Bond van de provincie Noord-Holland heeft een bezoek gebracht aan Lashuis Haprotech. Hij sprak met directeur André Schoorl en managementleden Raymond Brand en Diane Schoorl over de werkeloosheid en de opleidingsmogelijkheden in de regio in het algemene en in de techniek in het bijzonder. Lees hier het hele verslag
André Schoorl en Jaap Bond
Raymond Brand en Jaap Bond
Jaap Bond, André Schoorl en Raymond Brand

HTU en XXL slaan handen ineen!
Vanaf januari 2016 hebben XXL Bouwsupport B.V.  en Haprotech Technisch uitzendbureau de handen ineen geslagen om de regio nog beter te kunnen faciliteren op het gebied van technische ondersteuning. XXL Bouwsupport is al jaren een gerenommeerde naam als het erop aankomt industriële projecten van A tot Z van personeel te voorzien. HTU is onderdeel van Lashuis Haprotech en bemiddelt vak volwaardige lassers, met als meerwaarde een eigen lasschool om de professionals verder op te leiden en te certificeren.

In januari is de eerste groep medewerkers van XXL Bouwsupport met groot enthousiasme begonnen aan de lasopleiding, om zo nog breder inzetbaar te zijn. De samenwerking tussen XXL Bouwsupport en HTU zal leiden tot een grote pool, zeer breed opgeleide en flexibel inzetbare medewerkers, die samen elk industrieel project aan kunnen. Klik hier voor de website van XXL Bouwsupport.

XXL Bouwsupport
Certificeringen & Lascoördinatie
Naast ons uitgebreide aanbod NIL dag- en avondopleidingen, maatwerkopleidingen en cursussen neemt Haprotech Lasopleidingen ook las- en lasmethodekwalificaties af volgens EN-ISO, ASME en AWS.

Een lasserskwalificatie toont aan dat een lasser, in combinatie met de gewenste lasmethode, een vooraf vastgestelde laskwaliteit kan leveren. Deze lasserskwalificatie geldt niet alleen voor de waarden zoals deze gelast zijn tijdens het certificeren, maar ook voor een bepaald dekkingsgebied. Om die reden is het zinvol om vooraf goed na te denken voor welke werkzaamheden de lasser wordt ingezet. Zo kunt u uzelf of uw medewerkers zo efficiënt en breed mogelijk certificeren. Onze ervaren consultants denken graag met u mee. Haprotech Lasopleidingen verzorgt het hele traject van certificering en kan u vanaf het begin adviseren welke richting de juiste keuze is. Om u in uw keuze goed te ondersteunen bieden wij naast projectbegeleiding ook de mogelijkheid tot het ontwikkelen van lasmethodes. Samen met u stelt Haprotech Lasopleidingen een plan van aanpak op met als resultaat dat uw lassers de best passende opleiding volgen en op de juiste wijze worden gekwalificeerd.

Haprotech Lasopleidingen verzorgt ook de lascoördinatie voor diverse branches. Voor het opmaken van WPS-en, reviewen van Lasmethodekwalificaties (LMK), Laskwalificaties (LK) en het inwinnen van overig lastechnisch adsvies bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u voor meer informatie contact op met Raymond Brand, Manager Opleidingen en Concultancy.

Haprotech Lasopleidingen zoekt fulltime lasdocent m/v

Wegens uitbreiding van onze snel groeiende lasschool te Velsen-Noord zijn wij op zoek naar een fulltime Lasdocent M/V. De Lasdocent M/V beheerst alle lasprocessen en is bijvoorkeur in het bezit van MLT en/of IWI / VT2.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Raymond Brand, manager Opleidingen & Concultancy, via 06-12296193 of stuur een mail.

XXL Bouwsupport
Velsertunnel dicht op 15 april 2016, hoe bereik ik Het Lashuis?
Vanaf 15 april 2016 gaat de Velsertunnel dicht voor groot onderhoud. Dit duurt naar verwachting 9 maanden. Hoe bereikt u dan onder andere Lashuis Haprotech? Hoe rijdt u van Velsen-Noord/Beverwijk weer terug? Rijkswaterstaat maakte deze handige video-impressies van de te rijden route(s) alsof u zelf in de auto zit.

Klik hier voor de video route vanuit IJmuiden richting Beverwijk
Klik hier voor de video route vanuit Beverwijk richting IJmuiden.
Klik hier voor de video route vanuit Velserbroek richting Alkmaar.
Klik hier voor de video route Amsterdam A9 richting Beverwijk.
Klik hier voor de video route Beverwijk richting Amsterdam A9.
Klik hier voor de video route Haarlem-Noord naar Beverwijk.
Klik hier voor de video route Beverwijk naar Haarlem-Noord.

Meer informatie en routes vindt u op het YouTube kanaal van Rijkswaterstaat. Kies voor de afspeellijst 'Omleidingroutes Velsertunnel'.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website & catalogus
Website & catalogus
LinkedIn
LinkedIn
E-mail
E-mail
Copyright © 2016 Lashuis Haprotech, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Share
Tweet
Forward
Share