Copy
Niewsbrief opleidingen januari 2017
View this email in your browser
HLO bij SBS6

En verder......

AVONDOPLEIDINGEN

Start in week 4, nog enkele plaatsen beschikbaar!

In week 4 starten wij weer met onze avondopleidingen! De maandag en de dinsdagavond zijn volgeboekt maar op de woensdag (start 25 januari a.s) hebben wij nog enkele plaatsen vrij, dus schrijf nu snel in! 
Direct inschrijven of een formulier downloaden kunt u hier.

Praktijk Verklaring
Hebt u medewerkers in dienst die de Nederlandse taal in woord en geschrift nog niet helemaal onder de knie hebben of kampen met bijvoorbeeld dyslexie? Ook zij kunnen een vakdiploma lassen halen via het NIL. Wordt het praktijkexamen met goed gevolg afgesloten ontvangen zij een geregistreerde Praktijk Verklaring. Deze cursisten mogen tot 2 jaar na dato alsnog opgaan voor het theorie examen. Slagen zij hiervoor ontvangt de cursist alsnog het NIL diploma.

Subsidiemogelijkheden
Subsidie voor de studie? Ook dat kan! Bedrijven kunnen gebruik maken van diverse subsidieregelingen en belastingaftrekposten om hun medewerkers te laten scholen. Lees hier meer. Het UWV beschikt ook over een scholingsvoucher welke zij niet alleen beschikbaar stelt voor werkelozen.

Onze opleidingstarieven vindt u op onze website maar bellen naar 0251-262916 of mailen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag.

Scholingsvoucher!
UWV Scholingsvoucher: niet alleen voor de werkzoekenden!

Bent u in het bezit van een arbeidsovereenkomst maar wilt u zich laten bij- of omscholen tot lasser? Werkt u als ZZP-er, raakt u binnenkort uw baan kwijt of ontvangt u een WW-uitkering? 

Met de scholingsvoucher van het UWV is het mogelijk subsidie te krijgen voor het bekostigen van 1 of meerdere lasopleidingen.

Klik hier of surf direct naar de website van het UWV voor meer informatie, voorwaarden en het aanvraagformulier dan kunt u in september nog beginnen aan onze erkende dag- of avondcursus. Doen!

Haprotech certificeringen

Certificeringen

Haprotech Lasopleidingen neemt ook las- en lasmethodekwalificaties af volgens diverse normen. Hiervoor hebben wij speciaal de vrijdag in onze lasschool vrijgehouden, maar uiteraard kunt u ook op de andere dagen van de week bij ons terecht of op uw eigen locatie.

Een lasserskwalificatie toont aan dat een lasser, in combinatie met de gewenste lasmethode, een vooraf vastgestelde laskwaliteit kan leveren. Deze lasserskwalificatie geldt niet alleen voor de waarden zoals deze gelast zijn tijdens het certificeren, maar ook voor een bepaald dekkingsgebied. Om die reden is het zinvol om vooraf goed na te denken voor welke werkzaamheden de lasser wordt ingezet. Zo kunt u uzelf of uw medewerkers zo efficiënt en breed mogelijk certificeren. Onze ervaren consultants denken graag met u mee. Haprotech Lasopleidingen verzorgt het hele traject van certificering en kan u vanaf het begin adviseren welke richting de juiste keuze is. Om u in uw keuze goed te ondersteunen bieden wij naast projectbegeleiding ook de mogelijkheid tot het ontwikkelen van lasmethodes. Samen met u stelt Haprotech Lasopleidingen een plan van aanpak op met als resultaat dat uw lassers de best passende opleiding volgen en op de juiste wijze worden gekwalificeerd.

Neemt u voor meer informatie contact op met Raymond Brand, Manager Opleidingen en Concultancy.

Andere opleidingen
Andere opleidingen

Naast onze reguliere NIL avond- en dagopleidingen geven wij diverse andere cursussen zoals:

- Tekeninglezen,
- Onder Poeder lassen,
- Hardsolderen,
- Visueel Inspecteur Level 2
- Gutsen,
- Snijbranden,
- Raillassen,
- WPS lezen,
- Pulse MIG lassen Aluminium, gericht op de luxe jachtbouw,
- Diverse maatwerkopleidingen.

Al deze opleidingen zijn incompany mogelijk en kunnen gericht worden op de eigen werkzaamheden. Voor meer informatie en tarieven kunt u mailen naar Raymond Brand, manager Opleidingen en Consultancy

Andere opleidingen
Vacature Lasdocent M/V

Wegens uitbreiding van onze snel groeiende lasschool te Velsen-Noord zijn wij op zoek naar een fulltime Lasdocent M/V.

De Lasdocent M/V beheerst alle lasprocessen en is bijvoorkeur in het bezit van MLT en/of IWI / VT2.

Kent u iemand die voor deze vacature in aanmerking komt dan vernemen wij dit graag!

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Raymond Brand, manager Opleidingen & Consultancy, via 06-12296193 of stuur een mail.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
E-mail
E-mail
Copyright © 2017 Lashuis Haprotech, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Share
Tweet
Forward
Share
+1