Veure aquest correu en el navegador

Volem saber la teva opinió


Què esperes del teu Col·legi? Estem responent bé a les teves necessitats i a les teves inquietuds? Tens idees concretes que voldries que tinguéssim en compte? Volem escoltar-te i saber què n’opines i què n’esperes per ser més que mai, el teu Col·legi, el Col·legi de tots. 

Et proposem que responguis un qüestionari molt breu, que no et prendrà més de 8 minuts. Ens ajudarà a conèixer millor quines són les teves expectatives i a adaptar la nostra acció i els nostres serveis a allò que esperes.

Sabem que el temps és un recurs escàs i per això et volem agrair l’estona que ens dedicaràs, sortejant entre totes les respostes 1 patinet elèctric, 2 ipads i 3 smart watches.

El qüestionari és anònim, però si vols participar en el sorteiget demanem que t’identifiquis i, en aquest cas, si encara no ho has fet, et demanem que validis (o esmenis) la informació de la teva fitxa col·legial.
 

 T’hi animes?

 

Vull donar la meva opinió
Twitter
LinkedIn
Instagram
Website
Copyright © 2021 Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.