Newsletter d'informació col·legial
7@ Notícies - 15 de MARÇ DE 2017
picture
La borsa d'encàrrecs professionals es renova
A partir del proper dilluns 20, aquest servei es renova i passarà a ser una plataforma que assignarà automàticament els encàrrecs professionals les 24 hores del dia 7 dies la setmana. Si busqueu feines esporàdiques o treballs puntuals, apunteu-vos en aquest servei.
Llegir més
Ajuts per a la instal·lació d'infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics
La Generalitat, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), ha obert la convocatòria d’ajuts per a la instal·lació d’infraestructures de recàrrega per al vehicle elèctric, amb l’objectiu d’estendre la xarxa de recàrrega per a recorreguts interurbans i fer de Catalunya un país atractiu per a l’ús del vehicle elèctric. 
Llegir més
picture
Llistat d'experts per al Col·legi de Notaris
Obert el període per inscriure's a la borsa d'experts del Col·legi de Notaris i actuar com a perits en els supòsits en què aquest precepte resulti aplicable. La inscricpió finalitza el 17 de març. Els que estaven inscrits a les llistes d'anys anteriors han de tornar a formalitzar la inscripció.
Llegir més
picture
El CAATEEB participarà al Saló de l'Ensenyament
El Tec i la Nica estaran del 22 al 26 de març al Saló de l'Ensenyament de Barcelona per explicar als joves estudiants les sortides professionals de l'arquitectura tècnica. La iniciativa forma part del pla d’acció per promocionar la professió d’arquitecte tècnic i els estudis de grau.
Llegir més
picture
Avantatges en el visat d’un Liweb
En adquirir un llibre d’incidències en format digital Liweb, mitjançant l’eina del CAATEEB, podreu recuperar l’import en tramitar el visat d’aquest llibre d’incidències. 
Llegir més
picture
Preguntes més freqüents de l'Assessoria Jurídica
L'Assessoria Jurídica del posa a la vostra disposició en el web del Col·legi l'apartat de Preguntes més freqüents. Aquí hi trobareu la resolució a les consultes més habituals.
Llegir més
picture
Els Premis Catalunya Construcció admeten obres d’arreu del món
Les obres de referència de les candidatures s’han d’haver construït a Catalunya excepte en les categories d’innovació i direcció d’execució en les quals s’admetran obres construïdes arreu del món. El termini de presentació finalitza el 7 d’abril.
Llegir més
picture
Qui tramita la sol·licitud del certificat d'aptitud?Quan s'ha de tramitar? 
Actualitzada la pregunta freqüent sobre la tramitació del certificat d’aptitud segons la recent implantació de la sol·licitud digital via oficina virtual de tràmits. En el web trobareu aquesta i d'altres preguntes freqüents relacionades amb la idoneïtat tècnica. 
Llegir més
Videos de les darreres edicions de l'European BIM Summit Day
Ja teniu a la vostra disposició en el web del Col·legi els videos de les darreres edicions de l'European BIM Summit Day, dedicades a les aplicacions d'aquesta tecnologia al facility management i a la coordinació de seguretat i salut respectivament. Els trobareu en el canal de videos del web
Llegir més
picture
Ajudem a construir un hospital per lluitar contra el càncer infantil
El CAATEEB s'adhereix a la campanya #paralosvalientes que busca fer realitat el primer centre a Europa dedicat al tractament i la investigació del càncer infantil, el SJD Pediàtric Càncer Center Barcelona. És una iniciativa de l'Hospital Sant Joan de Déu.
Llegir més
picture
6è Congrés AEM sobre el manteniment a la ciutat de Tarragona
Del 28 al 30 de març Tarragona serà l'escenari del 6è Congrés Espanyol de Manteniment, organitzat per l'Associació Espanyola del Manteniment (AEM). En un mateix espai, es reuniran els professionals d'aquest àmbit per a debatre, aportar idees i compartir experiències sobre el nostre sector.
Llegir més
picture
L'Agència de Certificació Professional renova la seva web
L'Agència de Certificació Professional (ACP) ha posat en funcionament la seva nova pàgina web, en què a més de donar informació completa sobre l'ACP i les certificacions millora l’experiència dels visitants i simplifica els processos d’inscripció i autoavaluació. 
Llegir més
picture
Volem saber notícies teves! Respon a aquest correu.
Troba'ns a Twitter, Linkedin o bé a Instagram

Propamsa   logo 2017
Reps aquest correu ja que ets col·legiat, precol·legiat, societat professional o afiliat del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB). Per correu electrònic t'enviem informacions d'interès tècnic, professional, col·legial i de les activitats que organitzem.  Actualitza les preferencies de subscripció | Donar-se de baixa