Nieuwsbrief VanMarco, april 2020
 

Klik hier om een afspraak te maken.


           

KEEP CALM AND CARRY ON
Zoveel mogelijk binnen blijven, thuiswerken, kinderen lesgeven, vakantieplannen in de ijskast en ga zo maar door… Buiten schijnt de zon maar een terrasje pakken moet nog even wachten. Hou vol!  Gelukkig is er wel weer de vertrouwde VanMarco-nieuwsbrief met een bijzondere VanMarco-etalageruit, een nieuw boekingssysteem, colourkits en meer. 
 
BEDANKT!
Misschien heb je hem al in het echt gezien; de enorme etalageposter van VanMarco. Met deze raamsticker zetten we alle zorgmedewerkers graag in het zonnetje. Want wat een geweldig werk verrichten zij! Bekijk hier de making of van het aanbrengen van de poster. Voor meer FOCUS ON THE GOOD nodigen we jou uit om onze speciale webpagina te bezoeken. Je vindt hier tips & tricks, instructievideo’s en up-to-date informatie.  

BLIJ VERRAST
Wow, wat hebben jullie ons blij gemaakt met jullie aankopen van onze FOCUS ON THE GOOD Voucheractie. Het is hartverwarmend hoe jullie met ons meeleven en meedenken. Samen staan we sterk! We hopen dat jij binnen niet al te lange tijd  je gekochte voucher kunt inwisselen voor een nieuwe coupe, een mooie kleur of een (waarschijnlijk) broodnodige knipbeurt.

Nog geen voucher? Bestellen kan nog steeds! Surf naar de speciale pagina op onze website of bestel direct via mail.

NIEUW BOEKINGSSYSTEEM
Wanneer, onder welke voorwaarden en met welke voorzorgsmaatregelen onze salon weer open mag is nog onduidelijk. Maar dat alles anders wordt is zeker. Hoe? We denken er hard over na en zitten niet stil. Een eerste verandering is BJOOTIFY, ons nieuwe boekingssysteem. Dit systeem is duidelijker, sneller en werkt beter op je mobiel. Zodra het weer kan, staat Bjootify voor je open!
                  

AFSPRAAK MAKEN ‘ON HOLD’
Nieuwe afspraken kunnen nog niet worden gemaakt. Eerst moet vanuit de regering duidelijk gemaakt worden wanneer en hoe we weer open mogen. Volg ons op Facebook of Instagram of kijk op onze website voor de actuele informatie. 

THE COLOUR KIT
Ben jij jouw uitgroei ook zat? Ga dan zelf aan de slag met onze op maat gemaakte Colour Kit! Vele VanMarco-klanten gingen je al voor. We staan versteld van jullie kappersvaardigheden wanneer we naar jullie ingezonden video’s en foto’s kijken. Onder de leukste inzendingen verloten we een Olaplex set ter waarde van € 69. We zijn benieuwd! Wil je ook een Colour Kit bestellen? Dat kan via onze speciale webpagina. Hier vind je ook instructievideo’s.
              
                           
FOCUS ON THE GOOD
Door het coronavirus zitten de meeste kinderen en gezinnen noodgedwongen thuis. De structuur van school is weggevallen. En dat kan zorgen voor spanningen. Voor kinderen die thuis niet veilig zijn, is deze situatie nog moeilijker dan voorheen. Voor hen is school de enige plek waar ze even ‘vrij’ zijn van problemen thuis. Juist voor deze kinderen hebben de Augeao Foundation, Stichting Kinderpostzegels en Stichting Het Vergeten Kind een speciaal crisisfonds opgezet. Gezamenlijk helpen ze kwetsbare kinderen in deze ingrijpende periode. 
Jij kunt helpen door te doneren.

VANMARCO’S THUISTIP
Deze maand weer geen VanMarco’s Uittip want uitjes en vakanties staan voorlopig nog on hold. Ook worden er voorlopig geen bedrijfsfeestjes of jubilea gevierd. Humor trekt zich gelukkig niks aan van een lock down. Dit keer neemt Theo Maassen ons mee naar een jubileum van een collega bij Mengvoeders United. Hebben we toch nog iets te vieren…  
     

HOU VOL EN BLIJF GEZOND!

Team VanMarco

Copyright © VANMARCO

VanMarco
Nassaukade 354A-huis
1053 LZ Amsterdam
info@vanmarco.nl
020-4899001This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VanMarco · Nassaukade 354A-huis · Amsterdam, 1053LZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp