De Kracht van Klei(n) voor kleinschalige zorgondernemers en gemeenten in Noord-Groningen. Er verandert in hoog tempo veel op het gebied van zorg en welzijn. Hoe kunnen we samenwerken?
Klik hier om deze e-mail in uw browser te bekijken

Vooraankondiging De Kracht van Klei(n)


Bijeenkomst transitie AWBZ en jeugdzorg

Op 3 juni organiseren Zorgbuurderij De Heemen, Reitsema Consultancy en Bureau Lagro een informatie- en kennismakingsavond voor kleinschalige zorgondernemers en gemeenten uit Noord-Groningen.

Naast kennismaking over en weer vertellen wethouders Olga Hartman (vanuit Delfzijl-Appingedam-Loppersum) en Wiebe Zorge (vanuit Bedum-Winsum-De Marne-Eemsmond) over de plannen in deze gemeenten.

Zorgnetwerk Noord schetst een beeld hoe kleine zorgondernemers op dit moment hun krachten bundelen. Ook vertellen een aantal ondernemers en cliënten over 'De Kracht van Klei(n)'. Het zorgkantoor in Groningen is door ons uitgenodigd om te vertellen over de komende veranderingen.

U bent hierbij van harte uitgenodigd! Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u zich aanmelden voor deze avond? Mail ons dan via dekrachtvanklein@bureaulagro.nl.

Waar, wanneer, hoe laat?

Zorgbuurderij De Heemen, Bedumerweg 43, Stedum
3 juni 2013
Inloop, koffie, thee vanaf 19.30 uur.
Start om 20.00 uur
Bijdrage € 5,-
 

Copyright © 2013 Bureau Lagro, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp