De Kracht van Klei(n) voor kleinschalige zorgondernemers en gemeenten in Noord-Groningen. Er verandert in hoog tempo veel op het gebied van zorg en welzijn. Hoe vinden we elkaar, hoe kunnen we samenwerken en elkaar versterken?
Klik hier om deze e-mail in uw browser te bekijken
Ik meld mij graag aan! Klik hier.
Share
Tweet
Forward to Friend

UITNODIGING DE KRACHT VAN KLEI(N) 3 JUNI

Kennis maken en informatie uitwisselen over de transities AWBZ en Jeugdzorg. Voor gemeenten en kleinschalige zorgondernemers uit Noord-Groningen.


U heeft al eerder een aankondiging ontvangen of heeft aangegeven graag geïnformeerd te willen worden over de bijeenkomst De Kracht van Klei(n) op maandagavond 3 juni in Stedum. 

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom op Zorgbuurderij De Heemen om met elkaar kennis te maken en informatie uit te wisselen over de komende transities. Bekijk hieronder het volledige programma.

Op dit moment hebben bijna dertig mensen zich al opgegeven. Wilt u zeker zijn van een stoel, meldt u dan aan via de rode 'ik-meld-mij-graag-aan-knop' bovenaan deze uitnodiging. U kunt ons ook mailen, dekrachtvanklein@bureaulagro.nl
.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn te komen, maar wilt u toch graag op de hoogte blijven van een eventueel vervolg, dan horen we dat ook graag!

Programma

19.30 Inloop met koffie en thee (graag op tijd aanwezig zijn)

20.00 uur - Introductie 

  • Wethouder Olga Hartman vertelt over de stand van zaken ten aanzien van de transitie AWBZ en Jeugdzorg in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum (DAL),
  • Wethouder Wiebe Zorge spreekt over de transitieplannen in de gemeenten Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond (BWME),
  • Jan van Donkersgoed, voorzitter van de Stichting Boer en Zorg in Noord-Nederland (BEZINN), vertelt hoe BEZINN gemeenten en zorgboerderijen met elkaar wil verbinden.
20.45-21.00 uur - Pauze
  • René de la Porte schetst een beeld hoe kleinschalige zorgondernemers in (voornamelijk) Friesland op dit moment hun krachten bundelen binnen Zorgnetwerk Noord,
  • Twee kleinschalige zorgondernemers, Huib van der Ziel en Greet Cazemier, vertellen over de Kracht van Klei(n): kleinschalige zorg in Noord-Groningen. Betrokken en professioneel, klantgericht en korte lijnen, flexibel en een goede prijs-kwaliteitverhouding. 
21.30-22.00 uur - Forum
We eindigen met een forum, waarin u vragen kunt stellen aan een aantal sprekers op deze avond. 

22.00-22.30 uur - Netwerken of gewoon napratenVerdere informatie

Wij ontvangen u graag op Zorgbuurderij De Heemen aan de Bedumerweg 43 in Stedum. Uw auto kunt u parkeren op het erf van de boerderij (nummer 41). De Zorgbuurderij is gevestigd in de voormalige arbeiderswoning.

Wij vragen een bijdrage van € 5,-, koffie en thee is gratis. U ontvangt een informatiemap waarin u zelf ook materiaal van andere deelnemers kunt verzamelen.

Neem daarom informatie, folders, visitekaartjes, etc. mee van uw eigen organisatie. Deze kunt u voor 20.00 uur
op 'de-grote-tafel' klaarleggen.

De organisatie van deze avond is in handen van Zorgbuurderij De HeemenReitsema Consultancy en Bureau Lagro.

Copyright © 2013 Bureau Lagro, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp