Copy
Nieuwsbrief CallvoipTelefonie Maart 2013
 
 
Nieuwsbrief maart 2013

 

De telefooncentrale van *|COMPANY|*

Wat betekent de telefooncentrale voor u?

Uw telefooncentrale heeft u veel te bieden, zoals Welkomstteksten, Automatische doorschakelingen, Openingstijden, Keuzemenu's, etc. Deze functionaliteiten kunnen bijdragen aan een professionele uitstraling. 

U kunt de telefooncentrale volledig zelf inrichten, maar u kunt het ook door ons laten doen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en u ontvangt een offerte op maat. 
Vraag offerte aan

50% korting op configureren telefooncentrale voor de feestdagen

Heeft u de telefooncentrale al ingesteld?

De lente staat voor de deur, en daarmee ook feestdagen als tweede paasdag, (de laatste) koninginnedag en tweede pinksterdag. Pas uw openingstijden nu alvast aan voor de aankomende feestdagen. Dit kunt u eenvoudig zelf doen met behulp van onze handleiding. Ook kunt u het door ons laten doen. 
Tot en met 31 maart ontvangt u 50% korting op het configureren van uw telefooncentrale voor de feestdagen. 
Vraag offerte aan
Doe-het-zelfProject HVO succesvol afgerond

200 locaties voorzien van internet en telefonie
HVO Querido in Amsterdam biedt opvang, woonbegeleiding en dagactiviteiten aan mensen die dat nodig hebben.


Samen met XS4ALL en Centric hebben we in een periode van circa 3 maanden bijna 200 woningen voorzien van internet van XS4ALL en telefonie van Callvoip. Iedere situatie was uniek maar onze projectleider Arnold Boersma heeft dit project met een strakke planning van begin tot eind in goede banen weten te leiden. Jante en Didem hebben hierbij de administratieve werkzaamheden voor hun rekening genomen en Herman heeft ervoor gezorgd dat de apparatuur met de juiste configuratie op tijd op de lokaties aanwezig was. Een mooie gezamenlijke prestatie!

Project Ariane Inden

Voorbereidingen in volle gang

Ariane Inden begon in 1992 met de ontwikkeling van 141 cosmeticaproducten in het luxe topsegment. Inmiddels heeft zij meer dan 1000 artikelen en worden deze in meer dan 80 winkels verkocht in binnen- en buitenland.

In samenwerking met XS4ALL en Centric zullen de komende maanden de eerste 15 vestigingen worden voorzien van een nieuwe internetaansluiting en nieuwe telefoonapparatuur om te kunnen bellen met CallvoipTelefonie.  Ook bij dit project heeft Arnold de volledige verantwoordelijkheid om de vestigingen een naadloze overstap te laten maken naar het Nieuwe Bellen! 

 

Wijziging tarieven 088- en 0900-nummers

Per 1 juli 2013 nieuwe regel in werking

Per 1 juli 2013 treedt er een nieuwe regel in werking waardoor er een einde komt aan de extra kosten voor het mobiel bellen naar 088, 0900 en andere regio ongebonden nummers. Mobiele providers mogen vanaf dan niet méér kosten in rekening brengen dan regio gebonden nummers. Voor het bellen naar deze nummers gelden de tarieven voor een regionaal nummer, bijvoorbeeld een 020-nummer. 
Lees verder

Actie: Gigaset N510 IP Pro DECT

Tot 4 gelijktijdige gesprekken, professionele oplossing

Met de Gigaset N510 basis kunt u maar liefst 4 gelijktijdige gesprekken voeren, hiermee wordt de grens van standaard 2 gelijktijdige gesprekken met een Gigaset DECT doorbroken. Het basisstation biedt ruimte voor 6 VoIP accounts en u kunt hier 6 losse handsets op aanmelden. 
De Gigaset S510H Pro Handset beschikt over een groot kleurendisplay en bluetooth waardoor u eenvoudig een bluetooth headset kunt aansluiten. De combinatie van de Gigaset N510 IP Pro DECT-Basis en de S510H Handset biedt u een geweldige draadloze telefonie oplossing. 

Gigaset N510 IP Pro DECT-Basis
Van € 109,- voor € 89,- incl. btw

Gigaset S510H Pro Handset
Van € 109,- voor € 99,- incl. btw

Bundel N510 IP Pro DECT-Basis + S510H Pro Handset
Van € 209,- voor € 185,- incl. btw

Gigaset D510H handset
Aanbiedingen geldig t/m 31 maart zolang de voorraad strekt. Prijzen in Euro's incl. BTW. Alle aankopen geschieden conform de algemene voorwaarden van Tijdhof Consulting. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. 

Verdien € 20.-!


Geef uw relaties een cadeau ter waarde van €29,- en ontvang €20,- korting in onze webshop. 
Laat een relatie een maand lang gratis CallvoipTelefonie testen. En als uw relatie klant wordt ontvangt ú €20,- korting in onze webshop. 
Vraag demo-account aan
Tot 4 maanden gratis internet!

ZIGGO Zakelijk biedt uitstekende internetverbindingen tot 120Mbit/s inclusief digitale TV al vanaf €44,- per maand.
Bij iedere nieuwe aansluiting krijgt u tot 4 maanden gratis en wij verzorgen uw overstap! 

Lees meer
Vraag direct aanBlijf op de hoogte!


Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, updates en meldingen via de Callvoip supportpagina en via Twitter
Copyright © 2013 Callvoip