Copy
Nieuwsbrief CallvoipTelefonie December 2012
 
 
Nieuwsbrief december 2012

 


Team Callvoip wenst u prettige feestdagen!

Weet wie u aan de lijn hebt

Een persoonlijke benadering begint bij een naam met een gezicht. Daarom zetten wij in de komende nieuwsbrieven telkens een CallvoipTelefonie teamlid in de kijker.
Aangenaam!


Correctie BTW-bedrag

Verrekening bij volgende incasso

Bij een aantal klanten werd per ongeluk 19% BTW geincasseerd terwijl dit 21% had moeten zijn. De bedragen staan wel correct op uw factuur. Eventuele verschillen worden in de volgende incassoronde geincasseerd.  


Nieuwe website

Binnenkort lancering!

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe website voor CallvoipTelefonie. De huidige website wordt opgesplitst in een Callvoip webshop en een CallvoipTelefonie dienstensite. Voor u als klant is dit goed nieuws; u krijgt straks nog sneller antwoord op uw vragen. Wij helpen u graag met live support en een betere vindbaarheid van onze uitgebreide supportbibliotheek met technotes, tips en handleidingen voor configuratie en gebruik van uw apparatuur. 
We zijn benieuwd naar úw wensen op het gebied van support. Mail het ons; de eerste 50 inzenders worden beloond met een gratis CallvoipTelefonie muismat!

» Ja! ik wil die gratis muismat


UPC Business Partner

UPC maakt onze dienstverlening compleet!

Sinds augustus 2012 is CallvoipTelefonie Certified Partner van UPC Business. Dat betekent dat u bij CallvoipTelefonie terecht kunt voor informatie en abonnementen van UPC Business. UPC Business levert in een groot deel van Nederland supersnelle kabelinternetverbindingen. Hiermee beschikt u over een uitstekende basis voor CallvoipTelefonie.

» Lees het artikel

 


Eerste Hulp Bij VoIP Problemen

Tips en tricks; handig om te weten!

Ondervindt u problemen met bellen of gebeld worden? Vervelend, maar in veel gevallen snel oplosbaar. In ons EHBV-document vindt u een overzicht van de meest voorkomende problemen en tips om u hierbij te helpen.

» Bekijk hier ons EHBV-document

 

 


Blijf op de hoogte!


Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, updates en meldingen via de Callvoip supportpagina en via Twitter

Meldteksten voor de feestdagen!


De feestdagen staan voor de deur; tijd om na te denken over uw meldteksten voor afwijkende openingstijden. U kunt deze klus aan ons uitbesteden; Nu met 50% korting (actie geldig tot 2013). Laat ons weten wat uw wensen zijn en u ontvangt een offerte.
Of u kunt zelf teksten inspreken en plaatsen. Dit is eenvoudig en snel via het stappenplan in te stellen op de centrale.  

» Doe-het-zelf (manual)
» Laat het doen (50% korting)

Profiteer dit jaar nog!


Sluit nog dit jaar een abonnement bij ons af voor supersnel UPC Zakelijk Fiber Power internet en ontvang een Bol.com Cadeaukaart van €50,-! Profiteer vandaag nog; bel of mail ons voor vrijblijvend advies, of vul direct het aanvraagformulier in.

» Lees meer
» Bestelformulier


Copyright © 2012 Callvoip