Copy
Nieuwsbrief december 2013
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? klik dan hier
Geachte heer/mevrouw *|LNAME|*,
 
Met de feestdagen weer voor de deur kunnen we terugkijken op een geslaagd jaar waarin we mooie oplossingen hebben kunnen bieden aan een groeiend aantal klanten. We begroeten u graag opnieuw in 2014, een jaar dat mede in het teken zal staan van nieuwe toepassingen en nog meer functionaliteit.

Fijne feestdagen...

..namens het hele CallvoipTelefonie-Team!

Het CallvoipTelefonie-Team is dit jaar flink gegroeid! Fatma, Remi, Milan en Jeroen kwamen ons team versterken zodat wij u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. 

Altijd online

Met het groeiend aantal Cloud-diensten vergroot u uw afhankelijkheid van internet. De meeste internetverbindingen vormen een betrouwbare basis voor uw online-activiteiten. Toch komt ook uitval voor en helaas komt dit nooit op een gelegen moment.

Wij zorgen ervoor dat u altijd online bent. Als CallvoipTelefonie abonnee ontvangt u 10% korting op een (backup) CallvoipDSL verbinding.

» klik hier voor meer informatie

Masterclass

Ontdek de mogelijkheden van de telefonische slagboom 

Een telefonische slagboom is ideaal voor bedrijven met verschillende service-contracten. Met de telefonische slagboom krijgt uw klant een eigen code. Op basis hiervan verbindt onze centrale uw klant op elk moment van de dag door zodat hij altijd persoonlijk kan worden geholpen.
De telefonische slagboom wordt ook veel gebruikt om ook buiten werktijden bereikbaar te zijn voor collega's en familie: uw eigen hotline!

Voorbereid op de feestdagen 

De feestdagen staan weer voor de deur: tijd om na te denken over uw meldteksten voor de feestdagen. 
De meldteksten kunt u zelf instellen middels onze handleiding of u kunt het door ons laten doen. Tot 2014 ontvangt u hiervoor 50% korting. 

Ja! Ik maak graag gebruik van dit aanbod

Nee, ik stel de meldteksten zelf in met behulp van de handleiding

Wist u dat...

Wist u dat de meeste IP-telefoons een DND-knop of niet storen knop hebben?
Handig als u eerder naar huis gaat: uw beller krijgt direct voicemail en uw toestel zal niet meer gaan rinkelen als u er niet bent. 

CallvoipSupport

Het Callvoip-supportteam staat dagelijks voor u klaar voor al uw vragen over telefonie en internet. 

» bel of mail ons
* Aanbiedingen geldig t/m 31 december zolang de voorraad strekt. Prijzen in Euro's excl. BTW. Alle aankopen geschieden conform de algemene voorwaarden  van TijdhofConsulting. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.
Copyright © 2013 Callvoip, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences