Copy
Organizaţia Neguvernamentală Ecologistă
Mare Nostrum

Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 3, bl. F17, sc. A, ap. 3
Constanţa 900711, România

Tel/ fax: 0241- 612422, 0341- 407432, 0341- 407433

E-mail: event@marenostrum.ro 
Web page: www.marenostrum.ro
Newsletter - Noutăţi "verzi"

Octombrie 2013
Conferința finală EMAS

Pe data de 9 octombrie 2013 în Dobrich, Bulgaria, a avut loc conferința finală a proiectului "Creșterea conștientizării clusterului de turism transfrontalier asupra managementului și protecției mediului". În cadrul acesteia au participat reprezentanți ai mass-media, IMM-urilor și ONG-urilor implicate în proiect, care au diseminat rezultatele acestuia și au discutat oportunitățile viitoare de dezvoltare a unui turism durabil în regiunea transfrontalieră Constanța-Dobrich.

[Българска версия включени]
Află mai multe! / Read more!

Hoteluri care au obținut Certificatul EMAS în Mallorca

Hotelurile Mallorca Palace și Palmira sunt complexuri turistice de pe insula Mallorca, ce au obținut Certificatul EMAS, pentru un mai bun managament de mediu. Vă prezentăm câteva date despre acestea și principalele obiective pe care s-au angajat să le urmeze, în vederea practicării unui turism durabil.
 
[Българска версия включени]

România are doar două organizații certificate EMAS

În România s-au acordat, până în prezent, trei înregistrări EMAS, mult sub media ţărilor europene, în care se regăsesc circa 6.000 de organizaţii certificate ecologic. Vă propunem să citiţi un articol despre această situaţie şi vă invităm să vă gândiţi la soluţii pentru a populariza în continuare managementul de mediu în cadrul instituţiilor din România şi în special în cadrul activităţilor turistice.

[Българска версия включени] 
Află mai multe! / Read more!
Visit the Green Web Portal   Forward to Friend 
Copyright © 2013 ONG Mare Nostrum, All rights reserved.