Copy
Organizaţia Neguvernamentală Ecologistă
Mare Nostrum

Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 3, bl. F17, sc. A, ap. 3
Constanţa 900711, România

Tel/ fax: 0241- 612422, 0341- 407432, 0341- 407433

E-mail: event@marenostrum.ro 
Web page: www.marenostrum.ro
Newsletter - Noutăţi "verzi"

Mai 2013
Eticheta ecologică europeană

Eticheta Ecologică Europeană este o certificare europeană ce ajută consumatorii să facă alegeri mai prietenoase cu mediul, atunci când aleg produse și servicii ce variază de la detergenți la hoteluri și camping-uri.
Află mai multe!

Sistemul de Management şi Audit al Uniunii Europene

 Sistemul Management de Mediu și Audit (EMAS) al Uniunii Europene este un instrument de management ce poate ajuta companiile și organizațiile din toate domeniile de activitate, publice sau private, să își îmbunătățească performanțele de mediu.
Află mai multe!

Portalul "verde" http://greenwebportal.eu

Unul dintre obiectivele portalului din cadrul proiectului „Creşterea conștientizării clusterului de turism transfrontalier asupra managementului şi protecţiei mediului” este informarea asupra modalităţilor de obţinere a certificărilor "Eticheta Ecologică Europeană" şi "Sistemul de Management de Mediu şi Audit" (EMAS), atât pentru companii, cât şi pentru publicul larg, preocupat de schimbările de mediu.
Află mai multe!

S-a lansat reţeaua eco a clusterului de turism!

Această rețea sprijină creșterea ecoturismului în regiunea transfrontalieră Constanța - Dobrich, susține dezvoltarea durabilă și urmărește crearea unei imagini mai atractive a zonei. Astfel, scopul rețelei este acela de a-i ajuta pe membrii săi să-și desfășoare activitatea într-un mod cât mai ecologic.
Află mai multe!

Ştiri verzi mai 2013

 
Pe 4 Martie 2013, Comisia Europeană a adoptat oficial decizia de a realiza un ghid al utilizatorilor EMAS. Acest ghid a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (Volumul 56, L076). Totodată, Parteneriatul T4EST – Training pentru Turism European Durabil, a anunţat de curând că va organiza cursuri de pregătire în doemniul managementului de mediu în domeniul turistic. 
Află mai multe!
  Friend on Facebook   Forward to Friend 
Copyright © 2013 ONG Mare Nostrum, All rights reserved.