Copy
No veu correctament el missatge?

 

La Mancomunitat de la Ribera Alta ha publicat a la seua pàgina web (www.manra.org) la memòria de les activitats realitzades tant per la Mancomunitat com pels organismes autònoms. Podeu descarregar la Memòria d'Activitats 2014 en este enllaç.
 
El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal Garcia, ha presentat la nova dotació mecànica que estarà a disposició dels municipis: una plataforma elevadora per a treballs verticals i una furgoneta preparada per a remolcar-la, que també donarà serveis de transport polivalent.. Més informació.
 
La Mancomunitat de la Ribera Alta va acollir una xerrada informativa sobre el programa d’Experts Municipals Voluntaris (EMV) creat pel Fons Valencià per la Solidaritat. El programa proporciona assistència tècnica a les entitats locals del Sud amb què col•labora el Fons i facilita l'accés de tècnics valencians a l'àmbit de la cooperació al desenvolupament. Més informació.
La Mancomunitat de la Ribera Alta ha donat a conèixer el projecte europeu “School Still Plays” finançat per la Comissió Europea. Aquest projecte compta amb 13 socis més provinents d’Itàlia, Espanya, Polònia, Alemanya i Bulgària, que treballen en accions socials de prevenció de d’absentisme i abandonament escolar. Més informació.
 
Organitzat per l'Agència de Foment i Iniciatives Comercials (AFIC) de la Mancomunitat de la Ribera Alta, ha tingut lloc un taller destinat a tècnics d'estes agències amb l'objectiu de formar els participants en el funcionament de les ferramentes i recursos innovadors de la xarxa AFIC per a la realització de les diverses activitat que cada agència promou al seu municipi. Més informació.
 
El programa de rutes turístiques Entre Comarques continua la seua programació. Entre Comarques, que està organitzat per Riberaturisme i la Mancomunitat de la Vall d'Albaida, s'inicià el passat 7 de febrer i continuarà fins al mes de juny. Més informació.
 
   
Mancomunitat de la Ribera Alta
C/ Taronger, 116
46600 Alzira