Ένας πολύ καλοκαιρινός Ιούλιος στο Παλιό Λιτρίβι

Share
Tweet
Forward to Friend
Share
+1

Εργαστήρι Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού
1-7 Ιουλίου

Ας αφήσουμε το σώμα να πει
αυτό που λέει το μυαλό και η καρδιά...


Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου χαρίστε στον εαυτό σας 30 ώρες χαλάρωσης μέσα από το θέατρο, έκφρασης μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, ονείρου μέσα από τη δημιουργία. Î— Â«Î¤Î­Ï‡Î½Î· στο Παλιό Λιτρίβι» Ï€ÏÎ¿Ï„είνει ένα εργαστήρι θεατρικού αυτοσχεδιασμού από τη θεατρολόγο ÎœÎ±ÏÎ¯Î± Νομικού ÏƒÎµ όσους θέλουν να εξερευνήσουν το χώρο του θεάτρου. Î Î»Î·ÏÎ¿Ï†Î¿ÏÎ¯ÎµÏ‚ και δηλώσεις συμμετοχής στο 2298022378 και στο stopaliolitrivi@gmail.com.
Χειροποίητα καφτάνια,
αξεσουάρ και κοσμήματα
Η... τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι έχει πολλά πρόσωπα. Ο Ιούλιος στο Παλιό Λιτρίβι είναι αφιερωμένος σε χειροποίητες δημιουργίες: ÎšÎ±Ï†Ï„άνια (Christina's Kaftans), αξεσουάρ (Catherine Wheel) και κοσμήματα (Λυγία Μόζορα). Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20:30 ελάτε να δείτε μια άλλη άποψη για τη μόδα, με όμορφα κορίτσια "της διπλανής πόρτας" να μας παρουσιάζουν ρούχα και αξεσουάρ φτιαγμένα με κέφι, τέχνη και πολλή αγάπη για ανθρώπους που θα τα εκτιμήσουν και δε θα δυσκολευτούν να τα αποκτήσουν για τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές τους.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου φιλοξενούμε τη Χριστίνα και την Κατερίνα με χειροποίητα καφτάνια και αξεσουάρ αντίστοιχα, ενώ το δεύτερο τη Λυγία με κοσμήματα και μοναδικές δημιουργίες από σπόρους. Σας περιμένουμε για να μιλήσετε με τις δημιουργούς, να θαυμάσετε τα έργα τους και να αποκτήσετε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες.
Christina's Kaftans & Catherine Wheel 30 Ιουνίου-14 Ιουλίου 2013
Λυγία Μόζορα 15-31 Ιουλίου 2013
Βραδιά flamenco 6 Ιουλίου
Η φλόγα και το πάθος του ισπανικού flamenco στο Παλιό Λιτρίβι, σε μια παράσταση που θα μας ταξιδέψει από την Πούντα στην Ανδαλουσία, υπό τους ήχους της κιθάρας του βιρτουόζου Δημήτρη Κουκουλιτάκη. Μαζί του η... Σεβιλλιάνα πλέον χορεύτρια ÎœÎ±ÏÎ¯Î± Ρίζου. Ώρα έναρξης 22:00. Εισιτήριο 5 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα.
Μαρία Ρίζου
Δημήτρης Κουκουλιτάκης
Copyright © 2013 Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.


Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι
Λεωφ. Δουζίνα 138, Πούντα, Πόρος 180 20
www.stopaliolitrivi.gr
stopaliolitrivi@gmail.com
+302298022378
skype IM: stopaliolitrivi
Facebook: http://www.facebook.com/stopaliolitrivi
Twitter: twitter.com/stopaliolitrivi

unsubscribe from this list    update subscription preferences