januari 2022
Gratis training op de LTO Academie
 
Als onderdeel van het Landelijk Voedsel Platform, zoekt LTO Noord Vrouw & Bedrijf boerinnen, akkerbouw- en tuindersvrouwen, die een of meerdere keren op een bijeenkomst van Vrouwen van Nu, in hun eigen regio, willen vertellen over hun werk op het agrarisch bedrijf en over de wijze waarop voedsel wordt geteeld. Om zo de dialoog op gang te brengen tussen consumenten en producenten van voedsel en vooroordelen over de agrarische sector weg te nemen en boer en burger dichter bij elkaar te brengen.
> Kijk hier voor meer informatie.
 
Overzicht landelijke activiteiten Internationale Vrouwendag

Het  Vrouwen van Nu Vrouwenweekevent rondom 8 maart wordt niet meer georganiseerd vanuit het landelijk bureau. Belangrijke reden is dat er al veel op provinciaal en afdelingsniveau wordt georganiseerd. Organiseert jouw afdeling of provincie een activiteit rondom Internationale Vrouwendag? Laat het ons weten, dan nemen we jouw activiteit mee in een landelijk overzicht op de website.
> Meld je activiteit aan bij nicole@vrouwenvannu.nl
 
Vacature Landelijk Bestuur

Met ingang van juni 2022 is één van de vijf bestuurszetels vacant bij Vrouwen van Nu. Ben jij een doortastende, representatieve vrouw die samen met haar collega’s van het Landelijk Bestuur en met het team van het landelijk bureau de vereniging mee kan nemen in de veranderingen waar de vereniging voor staat? Dan is het Landelijk Bestuur op zoek naar jou.
> Kijk hier voor de volledige vacature tekst.
 
Bakhuis-Woltersprijs

De provincie Utrecht is op zoek naar kandidaten voor de Bakhuis-Wolterspijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouw die in de provincie Utrecht het verschil maakt in de maatschappij en voor de emancipatie van vrouwen in het bijzonder.
Een kandidaat kan iemand zijn die een boegbeeld is voor anderen op het gebied van emancipatie, maar een kandidaat kan ook op andere plekken actief zijn voor de positie van vrouwen.

> Tot en met zondag 6 februari kunnen kandidaten aangemeld worden op deze website: www.bakhuiswoltersprijs.nl
De uitreiking van de Bakhuis-Woltersprijs is op Internationale Vrouwendag, 8 maart.
 
Ledenvoordeel:

Landleven is het magazine voor buitenmensen. Zo vind je in het magazine de mooiste plekjes op het platteland, (moes)tuintips, seizoensrecepten, fiets- en wandelroutes, creatieve inspiratie en reportages.
Leden van Vrouwen van Nu krijgen 10 nummers Landleven voor slechts €29,50 + gratis special Brood t.w.v. €7,95.

> Kijk hier voor de aanbieding.
 
Op 29 april a.s. is de Vrouwen van Nu Ontmoetingsdag op de Floriade. Hou de laatste ontwikkelingen rondom deze dag in de gaten via onze website.
 
 
twitter_16.png facebook_16.png LinkedIn
we_houden_contact.png