Een pak Gentse koppen steunen De Invasie, er zijn heel wat nieuwe producten op De Invasie te vinden en Linda Van Waesberge rekent en telt. 
Bekijk dit bericht in je browser

I would like to receive the newsletter in English

Dag , 


We beginnen deze keer met styliste 
Linda Van Waesberge - jurylid en fan van dag 1. Voor de robots is ze als een veilige bunker: we kunnen altijd op haar rekenen. Op haar beurt maakte zij een kleine rekensom...

Ontdek ook 
heel wat nieuwe producten op DeInvasie.be . Tijd om te shoppen dus! 

Het moment is aangebroken om aan bijna 60 mensen eens ferm bedankt te zeggen (als het kon, met kanonschoten!). Zij steunden ons crowdfunding project, waarmee we onze ontwerpers verder willen lanceren in Europa. 

Ons leger is ook stevig versterkt. Een heel pak bekende Gentse koppen schaarden zich deze week achter ons Crowdfunding project. Ontdek hier wie wat vertelde
Zo berekende Linda Van Waesberge het voor ons: 

"De Invasie heeft 12.443 likes op Facebook, als iedereen minstens 1 euro stort schiet het al flink op, als de helft 5 euro stort enz... Wie even kan, doen! Dit is een eerbaar project waar zowel de ontwerper/ondernemer als de klant mee geholpen wordt."


Haast je dus naar ons crowdfunding project. 


 
Nieuw geweld op DeInvasie.be 
Hellen Van Berkel - nieuwe collectie
Staen - nieuwe collectie 
Oxx - nieuwe collectie
Six Hugs & Rock 'n Roll - nieuwe producten
Mayenne Nelen - nieuwe collectie
Lio Jewelry - nieuwe collectie
Big thumbs up thank you's voor: 
theo , clouds & creativeservices.be die als bedrijven partners werden van het nieuwe leger van De Invasie!
Maar ook de voltallige manschappen: Thijs De Ceuster, Sandra Roozen, Mieke Keukelier, Jiska Hartog & Michiel Henneman, Albert Edelman, Miet Vaes, Pieter Bostoen, Dirk Lievens, Line Vanden Bogaerde, Karen Kennis, Stijn Van Der Auwera, Danielle Vroemen, Rina Kimzeke, David Graas. Anna Van Waeg, Patricia Vroman, Nadine Raes, Dieter Van Den Storm, Lieve Vande Velde, Kim Craenen, Ruut Vande Sompele, Yesmine Sliman Lawton, An Michiels, Wim Vandamme, Titi + The German Kid, YDEE, Saskia Neirinckx, Deepak Mehta, King Kong, Katrien De Munck, Tina Peirlinck, Wouter Van Eynde, Six Hugs & Rock 'n Roll, Tom Dekyvere, Thomas Leterme, Gosia Wozniczka, Ellen Eurlings, Nathalie Hendrickx, Sonia Prinzie, Lieke Knoops, Hanne Deheegher, Elke Colle, Cas Moor, Stefaan De Croock, Ans Houben, Linda Van Waesberge, Jasmijn Verlinden, Katja Van Breedam en heel wat anonieme manschappen!
Ontdek hier welke boodschappen zij ons al meegaven.

(terug naar boven)
De Invasie vroeg Gentse koppen waarom ze voor De Invasie kiezen.
Dit is wat ze schreven of vertelden.
De videoboodschap van Daniel Termont (burgemeester)
 Sam De Bruyn (DJ en StuBru)
Christophe Verbeke (Mooddesign & Piet)
Annemie & Els (beleidsmedewerkers creatieve economie Stad Gent)
Jan Cnudde (fotograaf)
Een videoboodschap van Emma Gelaude (My Fashion Blog)
Thomas Smolders (alomtegenwoordig op twitter)
Mathias De Clercq (eerste schepen)
Wim Ballieu (Balls & Glory) zegt:

"Sinds ik De Invasie leerde kennen via de mannen van BONK met hun STOEMP, brengen ze dagdagelijks kleur in m'n leven, m'n stad & m'n omgeving. Jonge ondernemers & designers dienen gesteund, als diesel of als spek voor geluk, creativiteit & KLEUR, GO GO GO De Invasie."
Saskia Westerduin (KASK)
Valérie Du Pré (A Little Bit of Soap) voegt er dit aan toe: "Er zijn er die wachten en hopen. Er zijn er die zuchten en bidden. Er zijn er die eieren naar de Arme Klaren en naar God en klein Pierke brengen. En dan zijn er die leven en werk zelf in handen nemen en hun eigen kansen creëren, met de steun van De Invasie. Dat is creatief zijn. En dat verdient een toekomst."
We kijken al uit naar wat Antwerpen, Kortrijk, Hasselt en Brussel te vertellen hebben. Intussen kan jij - of je nu in een stad woont of niet - ook je steun kwijt: 
www.crofun.be/nl/project/de-invasie-we-support-more-young-designers

(terug naar boven)
Volg ons crowdfunding project via: 
24/7 updates op Facebook!
Het laatste nieuws op twitter. Gebruik de hashtag #careDeInvasie om mee te tweeten.
De campagne achter de schermen. #careDeInvasie als hashtag.
Word lid van onze groep op LinkedIn
Copyright © 2013 De Invasie vzw, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences