Copy
Is de e-mailversie niet goed leesbaar? Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen

Stichting Narangi - Nieuwsbrief september 2015

Facebook
Website
Email
Bredere rol Narangi

Onze rol als samenwerkingspartner is aan het veranderen. Naast het geven van financiële steun, richten we ons steeds meer op het coachen van onze partners en ‘onze kinderen’ in India. 

Narangi investeert in onderwijs en training, zodat mensen hun talenten kunnen ontwikkelen. Het inzetten en overdragen van onze expertise is onderdeel van ons ‘dienstenpakket’. Ook op die manier kunnen wij mensen helpen bij het opbouwen en versterken van hun kennis en vaardigheden. Zodat mensen zelfstandiger worden en organisaties duurzamer. Investeren met het oog op lange termijn effecten.

Het coachen doen we ter plekke in Jaipur en op afstand vanuit Nederland. Met al die gratis communicatiemiddelen (zoals Skype, WhatsApp en Facebook) wordt contact onderhouden steeds makkelijker! 

Door het coachen gaan de cultuurverschillen een grotere rol spelen. Indiërs denken en werken op geheel andere wijze dan wij Hollanders dat doen. En dat leidt bij alle partijen soms tot verwarring en irritatie, ondanks onze jarenlange ervaring in en met India. Sleutels tot succesvol samenwerken zijn: respect voor elkaars cultuur, een zo open en duidelijk mogelijke communicatie, en goed luisteren (ook naar wat niet wordt gezegd). 

In deze nieuwsbrief delen we graag twee korte verhalen over het coachen met jullie. Eén op organisatieniveau en één op individueel niveau, mét de bijbehorende resultaten.
De Wisdom Academy - Steeds professioneler
Met onze lokale partner in Jaipur hebben we vorige zomer een nieuw business model ontwikkeld. Met als doel om van de Wisdom Academy een duurzamere organisatie te maken. Een proces dat gepaard ging met bloed, zweet en tranen, maar uiteindelijk resulteerde in goede afspraken en mooie (tussen)resultaten. Lees verder
Hoe Sanjay moeilijke keuzes leerde maken
Sanjay stond deze zomer voor een paar moeilijke en toekomstbepalende keuzes. Hij moest een studierichting kiezen, een vakkenpakket én een nieuwe school. Hulp van zijn laag opgeleide ouders hoefde hij niet te verwachten, “Your choice”, zeiden die tegen hem. Ga er maar aan staan op je 15e! Hij had geen flauw idee … En dus hebben wij Sanjay een paar weken lang intensief gecoacht. Waarbij we hem stapje voor stapje hebben begeleid in het maken van zijn keuzes. Weloverwogen keuzes, door een jongen die dankzij Narangi de kans krijgt om te kunnen kiezen! Lees verder
Word vaste donateur en krijg 5 Narangi wenskaarten kado!

Enthousiast geworden van onze activiteiten en resultaten? Word dan donateur!

En zorg ervoor
 dat we dit mooie werk kunnen blijven doen. Periodieke (maandelijkse) donaties bieden onze projecten de meeste waarborg voor continuïteit.

Voor slechts 10 euro per maand kan een kind uit de sloppen een jaar lang naar een Wisdom Academy school en krijgt zijn/haar familie gratis medische en sociale hulp.
 
Vul ons online machtigingsformulier in.  Of klik hier voor andere manieren om te doneren.
 
Als je nu donateur wordt, krijg je 5 Narangi wenskaarten
én een leuke boekenlegger kado!
 *
  
* Met dank aan onze sponsor Kaarten Carrousel
Share
Tweet
Share
Forward to Friend
Narangi geeft mensen in een achterstandspositie in India een kans om hun talenten te ontwikkelen. Dat doen we door te investeren in onderwijs en training.
We geven rechtstreekse (financiële) support aan lokale, kleinschalige educatieprojecten. Daarnaast steunen we individuele families door het schoolgeld voor hun kinderen te betalen. Een goede opleiding biedt kansen op een goede baan en daarmee op een beter leven.
Copyright © 2015 Narangi. All rights reserved. 

    

Email Marketing Powered by Mailchimp   logo Narangi