Copy
De opmars van Qlik Sense en de kansen voor health analytics Ziet u de afbeeldingen hieronder niet?
Voeg info@hippoline.nl dan toe aan uw veilige afzenders, of bekijk de webversie.
Klik op 'Afbeeldingen weergeven' om de afbeeldingen zichtbaar te maken. nieuwsbrief
Februari 2017
Market Scan over op Qlik Sense
Samen met Market Scan hebben wij alle QlikView applicaties vervangen door Qlik Sense applicaties. Vanuit een aantal basisapplicaties is voor vrijwel alle verzekeraars in ons land een eigen dashboard ontwikkeld. Het resultaat is dat Market Scan nu beschikt over ruim 400 nieuwe dashboards. De dashboards zijn geïntegreerd in de website en zijn te openen op elk device, waarbij de toegang is geregeld van uit een centrale autorisatie.

In je eigen tempo de mogelijkheden van Qlik Sense ontdekken? Hier een downloadlink.
GeoQlik 2.0 = likkebaardend lekker 
Onze Franse vrienden van Business Geografic, de ontwikkelaars van GeoQlik, hebben niet stilgezeten. In december zag GeoQlik 2.0 voor Qlik Sense het licht en over de nieuwe features is onze GIS-specialist Marijn Boerman erg te spreken. Binnenkort bespreekt hij de highlights uitgebreid in een blog. Dit zijn alvast de hoofdpunten. 
Lees meer ►
Hoe data je een fortuin kan opleveren...
We zijn er bij, op het Hypotheken Event 2017 in Utrecht. Daar hopen wij ook jou te kunnen begroeten! In de netwerkruimte zullen we enkele nieuwe Qlik-applicaties laten zien en we presenteren 'smakelijke feiten over de hypotheekmarkt' - die je een fortuin kunnen opleveren... Meer verklappen we niet. 
Lees meer ►
Huishoudkenmerken niet zaligmakend
Waarop baseren starters en doorstromers hun keuze op de Rotterdamse woningmarkt? Uit onderzoek van Sjoerd Meeuwsen (TU Delft en HippoLine) blijkt dat huishoudkenmerken een deel van het gedrag verklaren. Omgevingsfactoren zoals (lokaal) beleid drukken ook een stempel op gedrag. Starters zijn bovendien gevoeliger voor omgevingsfactoren dan doorstromers. Binnenkort een blog over dit onderzoek, dat we zullen melden via ons Twitter-account. 
'Ondernemerschap taboe in zorg'
Minister Schippers van Volksgezondheid ontvangt dezer dagen het ene na het andere rapport over de zorg. Efficiency, klantgericht werken en communiceren zijn terugkerende thema's. Wij maken met Arne van Groenland de balans op. Hij heeft zijn eerste 100 dagen achter de rug als adviseur Health Analytics bij HippoLine. Daarvoor was Arne ruim tien jaar manager bij een grote huisartsenorganisatie. Een blog over ICT, data en ondernemerschap.
En wij hebben Gysbert Wassenaar 
Al wat langer geleden lieten wij via social media ons oog op hem vallen. Maar nu prijzen we ons gelukkig met zijn komst. Gysbert Wassenaar versterkt de ploeg als BI-consultant. Wij feliciteren hem bovendien met zijn herbenoeming als Qlik Luminary 2017. Gysbert leeft, woont en werkt Qlik. Hoewel, dat is niet helemaal waar... 
Lees verder ►
Onze nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis. U bent opgenomen in de mailing omdat wij uw adres uit eerdere correspondentie hebben ontvangen. Mocht u niet op de hoogte gehouden willen worden van de activiteiten van HippoLine, meldt u zich dan af via deze link.
Interessant? Deel deze nieuwsbrief met anderen:
HippoLine B.V.
Ambachtweg 23
2841 MA  Moordrecht
Nederland

T +31 (0)182 820 398
M +31 (0)6 42033191
E info@hippoline.nl
Uitschrijven    |    Gegevens wijzigen    |    Deze nieuwsbrief doorsturen
Email Marketing Powered by Mailchimp