Copy
Wij zoeken aanstormend talent, bouwen voor de GGD en bespreken release Qlik Sense. 
BI-blogs, een podcast met de GGD, nieuwe vacatures en werk overzee
Bekijk in browser
Click 'Download images' to view images
Maart 2022
BI Consultancy       Ons Team       Klantverhalen       Podcasts       Blogposts       Contact
Dashboard inspectieteams GGD
Wie GGD zegt, zegt teststraat en vaccinaties. Maar GGD’s doen meer. Inspectieteams bijvoorbeeld houden toezicht op de hygiëne in kinderdagverblijven, BSO’s, tattooshops en seksbedrijven. Bij die controles speelt data een belangrijke rol. GGD West-Brabant heeft een dashboard dat meer grip geeft op het werk en minder administratieve rompslomp. Verpleegkundige Babette de Nijs en BI-specialist Ronald van der Does vertellen erover in onze podcast 'Data Talks'. 
Beluister podcast »
Bart bespreekt release Qlik Sense 
‘Diehard analisten die grip hebben op hun data hebben aan de Insight Advisor een zeer interessant pakket, mits je bereid bent (veel) tijd te investeren in het verfijnen van het logische model’, aldus BI-specialist Bart Binnekamp. Na carnaval dook hij in de nieuwe release van Qlik Sense. In een blog zet Bart de verbeteringen op een rij. 
Lees verder »
10 waardevolle datavisualisatietips (om in te lijsten)
Storytelling, labels, kleur en andere visuele aanwijzingen. Ruth Martoredjo pakt uit in een blog over datavisualisatie. Zij geeft 10 stevige tips. De voorbeelden van Ruth zijn stuk voor stuk om in te lijsten, dus dat hebben we gedaan. Doe er je voordeel mee. En wil je meer weten? Ruth is graag bereid je te adviseren of een second opinion te geven over je bestaande dashboard.
Lees verder »
Aloys en Niklas versterken de ploeg van HippoLine
Zo dan, alweer nieuwe aanwas? Inderdaad, het wordt met Niklas Raehse en Aloys Suylen wat krapjes in Moordrecht. Maar wat zijn we blij met onze nieuwe collega’s. Meer over hun achtergrond lees je hier. Is de ploeg nu compleet? Nope. Wellicht ben jij of ken jij iemand die toe is aan een nieuwe technische uitdaging? Kijk op onze vacaturepagina.
Onze vacatures »
Met HIP naar de Caraïben
Zon, zee, strand en HIP (HippoLine Insurance platform). Op uitnodiging van onze partners ANVA en ISC 2.0 hebben Ronald van der Does en Mirjam van Kooten HIP gepresenteerd aan banken, verzekeraars en brokers op Curaçao en Aruba. Twee keer een volle zaal en uitstekend georganiseerd door Lisa van Haaren (rechts op de foto) en Rob Grijpma (roze shirt). Hier schudden we handjes. De eerste klanten op de Caraïben werken met HIP.
Lees verder »
HippoLine Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis. U bent opgenomen in de mailing omdat wij uw adres uit eerdere correspondentie hebben ontvangen. Mocht u niet op de hoogte gehouden willen worden van de activiteiten van HippoLine, meldt u zich dan af via deze link.
Contactgegevens
Ambachtweg 23
2841 MA Moordrecht
Nederland
 
T +31 (0)18 28 20 398
M +31 (0)6 42 03 31 91
E info@hippoline.nl
Social Media
twitter youtube linkedin
© HippoLine B.V. 2022    |    Gegevens wijzigen    |    Afmelden