Copy

Lämpimästi tervetuloa B:n aluevaalikokoukseen 2021!
 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n alue B:n Taking Care of the Future -aluevaalikokoukseen Lahteen 24.-26.9.2021!

Senaattorien päiväohjelma alkaa lauantaina klo 9.30 kokoushotellimme Solo Sokos Hotel Seurahuoneen edestä. Aamupäivän ensimmäinen kohteemme on vierailu Lahden Hennalan vanhalla kasarmialueella, jossa pääsemme opastetulle kierrokselle Sotilaslääketieteen museoon. Pääesikunnan käsky museon toiminnan lopettamisesta vuoden 2015 loppuun mennessä on edelleen voimassa, mutta sotamuseon uudisrakennuksen viivästyminen on mahdollistanut aukiolon vuoden 2021 loppuun saakka.

Museosta matkamme jatkuu paikalliselle viinitilalle. Ainoa Winerylla nautimme kolmen ruokalajin lounaan asianmukaisine viinitastingeineen. Kuulemme Ainoa Wineryn syntytarinan ja meillä on myös mahdollisuus ostaa heidän upeita viinejään kotiin viemisiksi. Tilaesittelyn lisäksi lounaan yhteydessä kuullaan senaattoriohjelman kumppanin puheenvuoro.

Kun olemme saaneet aimo annoksen historiaa, vatsamme täyteen hyvää ruokaa ja maistelleet viinejä, on aika jälleen hypätä bussiin ja siirtyä päivän korkeimpaan osuuteen. Pääsemme ihailemaan maisemia Lahden vesitornista, jossa nautimme kuohuvista juomista, kumppanimme puheenvuorosta, toistemme seurasta ja kenties yllätysohjelmastakin!

Vesitornilta bussikuljetukset vievät meidät takaisin hotell(e)ille, jotta pääsemme valmistautumaan illan gaalaan. Ohjelmamme päättyy n. klo 17, mutta oikeudet aikataulumuutoksiin pidätetään, koska ikinä ei voi tietää mitä yllättävää matkan varrella voi sattua ja tapahtua!

Matkanjohtajananne toimii #76006 Johanna Peltovuori.

Senaattorien matkassa mukana:

TEKS Kiinteistöt
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Nettisivut
Nettisivut

Kokoustamme mahdollistamassa:

Avaa viesti selaimessa.
© 2021 Lahden Nuorkauppakamari ry. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lahden Nuorkauppakamari ry

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp
JCI International JCI International
JCI Finland JCI Finland
Alue B Alue B