Copy
Grand Café Driespoort opent opnieuw de deuren
Een snelle en heerlijke maaltijd tijdens het winkelen? Of een drankje met je vrienden na het sporten? Grand Café Driespoort is er vanaf nu weer voor al je lunch, zoets en apéro. Met een compleet vernieuwd terras! Grand Café Driespoort opent opnieuw haar deuren op donderdag 1 juli 2021.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Tot laat in de namiddag serveren we verse maaltijden gemaakt met lokale producten. En daarvoor doen we aan frontcooking, wat betekent dat we de gerechten voor je ogen bereiden.

Zowel klassieke lunchgerechten als pasta’s, salades, croques, soep, quiches, garnaal- en kaaskroketjes als oma’s klassieke gerechten zoals balletjes in tomatensaus en vol-au-vent zullen je honger stillen. Alles is gericht op pure smaken en eenvoud.

Ook hebben we steeds vegetarische en glutenvrije opties. En laat zeker wat ruimte voor iets zoets!

Pannenkoeken, wafels, appeltaartjes, Italiaanse koffie en ijs: breng ons gerust een bezoek voor een lekker vieruurtje. Is vier uur in de namiddag eerder cocktail o’clock voor jou? Ook daar zijn we er voor. En dan liefst nog geserveerd met lekkere tapas met Oost-Vlaamse streekproducten. 

Schwung met collega’s handelaars van Driespoort Shopping Deinze!

Omdat het team van Grand Café Driespoort staat te popelen om je te verwelkomen, wil men er piekfijn bijlopen! Je wordt terug bediend aan tafel door een dynamisch team, gekleed door collega handelaar Molders Mode.

Met de opening van Grand Café Driespoort is het plaatje opnieuw helemaal compleet: de buren van het middengebouw: Atita Papierwaren, LingerieOutlet en Oxygen/Kids&Play, zijn voor het eerst sinds de lockdown weer allemaal actief.

Niet enkel fijn dat je terug kan gaan fitnessen dus, maar ook praktisch om het te kunnen combineren met andere inkopen en een lunch of vieruurtje.

Grand Café Driespoort kijkt ernaar uit om je terug te bedienen!

Beheer Driespoort Shopping Deinze: De Colle NV
09 386 15 71 - info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen