Copy
Tsemppiä alkavaan syksyyn!
Eikö viesti avaudu kunnolla?
Avaa selaimella tästä.
Uutiskirje etusivun kuvituskuva
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Nettisivut
Nettisivut

 

Arki alkoi jälleen!

 
Kesä alkaa olla takanapäin ja jälleen on palattu arkeen! Lastenliitolla se tarkoittaa, että kesän leirikausi on saatu päätökseen ja iltapäivätoiminta sekä teemakerhot ovat alkaneet tai alkamassa. Monissa teemakerhoissa ympäri Suomen on vielä tilaa, lisätietoja löydät nettisivujemme kerhot-osiosta sekä tästä uutiskirjeestä. Kerhojen teemoja on kokkauksesta taiteeseen ja kaikkea siltä väliltä, tervetuloa mukaan!

Lisäksi useissa kaupungeissa tullaan järjestämään syyslomaleirejä, ja osaan leireistä ilmoittautuminen on jo auki. Leirien teemat sekä ilmoittautumisen alkamisajankohdat vaihtelevat alueesta riippuen. Löydät eri alueiden leirisivut leirivalikkomme kautta!


 

Tule mukaan Lastenliittolaiseksi!

 
Kiinnostaisiko tärkeä työ lasten parissa? Haluaisitko olla mukana tekemässä vaikuttamistyötä? Kaipaamme lisää sekä innokkaita vapaaehtoisia että luotettavia ohjaajia toimintaan! Vapaaehtoisia toivotaan erityisesti luottamustoimiin eri puolilla Suomea, ja ohjaajille on tarve esimerkiksi iltapäivätoiminnassa sekä teemakerhoissa. Avoimet työpaikkamme löydät rekry-sivultamme! Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistehtävistä, ota yhteyttä alueelliseen yhdistykseesi. Löydät yhteystietomme nettisivuiltamme.
 

Iloa syksyyn,

Mia Syysnummi
Toiminnanjohtaja
Ajankohtaista otsikkokuva


Ilmoittautumiset kerhoihin ja leireille

Tarjoamme monenlaista kerhotoimintaa eri puolilla Suomea, ja useissa kerhoissa on vielä tilaa! Kurkkaa oman alueesi kerhot ja lisätiedot lukemalla uutiskirjettä eteenpäin tai tutustumalla nettisivujemme kerhot -osioon. Lisäksi lokakuussa järjestettäviä syyslomaleirejä tulee olemaan monissa kaupungeissa. Löydät alueelliset leirisivut nettisivujemme kautta.

Kannanottomme: Lasten harrastustoiminta on turvattava, vaikka epidemiatilanne jatkuu

Epidemiatilanne jatkuu edelleen, vaikuttaen eri toimintojen järjestämiseen sekä niiden käytänteisiin. Etelä-Suomen AVI:n päätös liittyen harrastustoiminnan rajoittamiseen aiheutti Lastenliitolle harmaita hiuksia, sillä lasten harrastustoiminnan rajoittamisella voi olla merkittäviä vaikutuksia lapsille ja perheille. Painotamme, että lapsilla on oikeus harrastuksiin ja ne on turvattava! Koko kannanottomme voit lukea nettisivujemme uutisista

Kaikessa toiminnassamme kuitenkin seurataan viranomaisten ohjeistuksia ja ajankohtaista viestintää turvallisuuden takaamiseksi!


 

Vietämme toiminnassamme arvokuukautta syyskuussa!

Lastenliiton strategiatyö etenee. Työstimme vuonna 2020 uudet arvot, jotka ovat reilu, lapsilähtöinen, rohkaiseva ja välittävä. Syyskuussa jalkautamme arvojamme toiminnassamme lasten kanssa!

 

Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään marraskuussa

Marraskuussa vietettävän Lapsen oikeuksien päivän ympärille rakennettu teemaviikko järjestetään jälleen 15.-22.11. Viikon aikana lapsen oikeuksia tuodaan esille koulujen ja päiväkotien lisäksi myös vapaa-ajalla ja harrastustoiminnassa. Lisätietoa viikosta löydät Lapsen oikeuksien viikon nettisivuilta.
 
 

Liity jäseneksi nettisivujemme kautta

Lastenliiton jäseneksi liittyminen onnistuu nyt suoraan nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta! Lomakkeella voi liittyä itse tai liittää lapsen haluamansa Lastenliiton yhdistyksen jäseneksi. Tervetuloa mukaan tukemaan Lastenliiton toimintaa! Kannattaa myös vilkaista alueiden omilta nettisivuilta mahdolliset vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet.
 
Kuvituskuva lapsia leikkipuistossa

Leirien palautekyselyn arvonta suoritettu!

Kesän leiritoiminnan palautekyselyyn vastanneiden kesken arvottiin kaksi lippupakettia HopLopiin. Liput päätyivät tällä kertaa Tampereelle ja Espooseen! Voittajat ovat saaneet viestiä henkilökohtaisesti. Onneksi olkoon!
 
Logo
 
Lastenliitossa tapahtuu otsikkokuva

ESPOO


Kerhot

Keppareiden hulmuharjoja, jumppapomppuja ja sukellusta musiikin maailmaan.
Hauskaa yhdessä tekemistä on taas tänä syksynä luvassa runsain mitoin, sillä kerhotoimintamme käynnistyy viikolla 36 seuraavasti:

Haukilahti, Haukilahden monitoimitalo
Kivaa yhdessä -monitoimikerho 7-10v   6.9.- 13.12. kello 18.00- 19.00
Kepparikerho 7-12v 6.9.- 13.12. kello 19.00- 20.00
Taidekerho 5-7v 7.9.- 14.12. kello 17.00- 17.45
Taidekerho 7-10v  7.9.- 14.12. kello 18.00- 19.00
Taidekerho 10-12v 7.9.- 14.12. kello 19.00- 20.00

Kauklahti, Kauklahden nuorisotalo
Touhujumppa 3-4v 6.9.- 13.12. kello 17.15- 18.00
Temppujumppa 5-6v 6.9.- 13.12. kello 18.15- 19.00

Westend, Westendinpuiston koulu
Taidekerho 7-9v 10.9.-17.12.2021 kello 14.00-15.00.
Taidekerho 7-12v 10.9.-17.12.2021 kello 15.00-16.00.

Olari, Olarin asukaspuisto
Musakerho 7-8v tiistaisin 7.9.- 14.12. kello 17.15- 18.00

Mankkaa, Mankkaan asukaspuisto
Kepparikerho 7-12v  tiistaisin 7.9.- 14.12. kello 17.00- 18.00

Lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät nettisivuiltamme!


Syyslomatoiminta

Koulujen syyslomaa vietetään viikolla 42, jolloin järjestämme leiritoimintaa Haukilahden monitoimitalolla. Luvassa on fantasiateemainen leiri, jonka tarkemmat tiedot ilmestyvät nettisivuillemme vielä elokuun aikana. Ilmoittautuminen leireille käynnistyy nettisivuillamme keskiviikkona 1.9. klo 13.00.

 

Nuorten ohjaajakoulutus tulee lokakuussa!

Nuorten ohjaajakoulutus on suunnattu 15-20 -vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa lasten kanssa toimiminen, ohjaaminen, itsensä haastaminen sekä vaikuttamistoiminta. Koulutuksen sisällön tavoitteena on nuorten oman ohjaajuuden kehittäminen sekä omien ohjaajavahvuuksien tunnistaminen.

Espoon Lastenliitto järjestää nuorten ohjaajakoulutuksen lokakuussa. Koulutus on mahdollista siirtää kokonaisuudessaan myös etäkoulutukseksi. Lisätietoja koulutuksesta julkaistaan nettisivuillamme ja somekanavissamme syyskuun aikana.


 

Jäseneksi Espoon Lastenliittoon

Espoon Lastenliitto ry on lasten ja nuorten järjestö. Liittymällä Espoon Lastenliitto ry:n jäseneksi saat käyttöösi jäsenedut ja ensimmäisenä tiedon tulevista jäsentapahtumista, kerhoista, leireistä ja koulutuksista. Yli 15-vuotta täyttäneet jäsenet ovat myös äänivaltaisia aluejärjestön kokouksissa, joissa päätetään aluejärjestön asioista. Tule siis mukaan vaikuttamaan Lastenliiton kautta Espoon lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön!
 
Jäsenhinnat vuonna 2021:
Nuorisojäsen (0-29-vuotiaat) 0€
Aikuisjäsen 20€
Kannatusjäsenmaksu (alkaen 50€). Kannatusjäseneksi voi liittyä henkilö tai yhteistyötaho, joka haluaa tukea toimintaamme vuosittaisella kannatusjäsenmaksulla.
 
Voit liittyä jäseneksi kerho- tai tapahtumailmoittautumisen yhteydessä tai Lastenliiton nettisivuilla olevalla lomakkeella. Lomake löytyy nettisivuiltamme.


 

Some

Seuraamalla meitä somessa kuulet yhdistyksen tuoreimmat kuulumiset, näet kuvia ja videoita toiminnasta sekä saat tietoa tulevasta toiminnasta. Facebookista meidät löytää nimellä Espoon Lastenliitto ry ja Instagramista nimellä lastenliitto_espoo. 

 

Yhteystiedot

Kaikki tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautumiset löydät nettisivuiltamme.
Kuvituskuva lapset keinussa

HELSINKI


Kerhot

 
Kerhokausi on taas pian täällä!
 
Syksyn kerhokausi alkaa viikolla 36 (6.-10.9.2021) ja useisiin kerhoihin mahtuu vielä mukaan. Tarjolla on tuttuun tapaan muskareita, touhu- ja temppujumppia, sporttikerhoa, showtanssia sekä taidepajaa. 

Toiminta pystytään aloittamaan miltei normaalisti. AVI:n antamien ohjeistusten mukaan toimijan tulee turvata osallistujille mahdollisuus 2 m turvavälien pitämiseen ja tämän huomioimme lapsimäärän mitoituksella käytettävään tilaan. Jo tuttuun tapaan myös käsien pesu ja desinfiointi, tavaroiden desinfioinnit, turvavälit ja maskit yli 12-vuotiailla ovat osana tätäkin kerhokautta.
 
Kerhokalenterin ja ilmoittautumisen löydät kerhosivuiltamme. Sivulle pääset tämän linkin kautta.


 

Leirit

Leirikesä on saatu päätökseen ja jo toisesta ”koronakesästä” huolimatta kesäleirit olivat suosittuja ja viikot menivät loistavasti. Iso kiitos tästä kuuluu ihanille leiriläisille sekä ammattitaitoisille ohjaajillemme! Leirejä meillä oli yhteensä 31 ja leiriläisiä reilu 650 koko kesänä. Kiitos kaikille, jotka vastasitte palautekyselyyn, palautteiden avulla saamme kehitettyä toimintaa entisestään.

Syyslomaleirit järjestetään syyslomaviikolla, 18.-22.10.2021. Leiriteema on ”Pelastakaa avaruusolio Alvar!”. Ilmoittautuminen syyslomaleirille alkaa 1.9.2021 klo 13:00.

Tarkemmin syyslomaleireistämme voit lukea nettisivuiltamme. Sivulle pääset tästä linkistä!


 

Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoimintaan tarvitaan vielä syksyksi 2021 ohjaajia Roihuvuoren ja Suutarilan iltapäivätoimintaan. Työ on osa-aikaista ja tapahtuu koulupäivisin klo 12-16. Lisätietoja voit lukea rekrysivuiltamme
HÄME


Syysterveiset Hämeestä! 

Niin Hämeenlinna kuin Lahti ovat mukana harrastamisen Suomen mallissa ja toteutamme kerhoja alakouluilla ympäri Hämettä. Lisäksi omat kerhomme käynnistyvät ensi viikolla! Kerhoihin on ilmoittauduttu vilkkaasti! Moniin kerhoihin mahtuu silti vielä mukaan, joten tutustu kerhotarjontaan nettisivuiltamme.

Hämeenlinnassa pilotoimme Läksykerhoa yhteistyössä kaupungin pääkirjaston kanssa. Läksykerho kokoontuu tiistaisin klo 14-15.30 pääkirjastolla. Kerho on ilmainen ja siihen voi osallistua milloin vain kerhoajan aikana. Kerhossa on rauha tehdä läksyjä sekä syventää omia tietoja ja taitoja kirjaston aineistoa ja harrastetiloja hyödyntäen. Kerhossa piirretään, pelataan, askarrellaan ja vietetään kivaa aikaa yhdessä muiden kerholaisten kanssa! 

Mainoskuva läksykerho

Lahdessa iltapäivätoiminta on käynnistynyt innokkaissa tunnelmissa! Hämeen Lastenliitto ry on palveluntuottajana kymmenessä koulussa ympäri Lahtea. Tänä lukuvuonna toiminnassa korostuu kestävä kehitys Green Lahti-ympäristökaupungin hengessä. Välipalan iltapäivätoimintaan valmistaa MeaManna, joka suosii luomu- ja lähituotantoa.  Ulkoilemme paljon ja Lastenliiton Kamu-kameleontti opettaa ympäristötekoja lapsille. 

Hyvää syksyä!

Hämeen Lastenliitto

JÄRVI-SUOMI


Henkilöstö

Piirikoordinaattori Cecilia Nyberg palasi opintovapaalta täynnä energiaa ja uusia ideoita. Cecin apuna toimii Tanja Salo Muuramen kerhojen vastuuohjaajana tänä syksynä. 
 

Avoimet työpaikat

Järvi-Suomen Lastenliitto hakee kaudelle aamuvirkkuohjaajia Muurameen ja Jyväskylään ja teemakerhonohjaajia Jyväskylään ja Muurameen.
Voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen jarvisuomi@lastenliitto.fi ti 24.8.2019 klo 15:00 mennessä.


 

Muuramen toiminta

 
 
Kesäleirit

Kesällä järjestimme yhdessä Muuramen Lastenliiton kanssa kaksi liikunnallista kesäleiriä alakouluikäisille lapsille Muuramessa. Viiden päivän mittaiset päiväleirit sisälsivät monipuolista tekemistä, kuten askartelua, perinteisiä pihapelejä, uimista sekä leiridiscon. Leiriläiset pääsivät tutustumaan myös padelin ja pihagolfin saloihin. Leiripäiviin mahtui paljon vauhtia, riemua sekä uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia! 

Mun juttu Muuramessa 

Olemme mukana Mun juttu Muuramessa -hankkeessa, jossa järjestetään Harrastamisen Suomen mallin mukaista maksutonta harrastustoimintaa Muuramen kouluissa. Mun juttu Muuramessa -harrastustoimintaamme kuuluu erilaisia teemakerhoja, kuten draama-, luonto- ja lautapelikerho. Kerhoihin voi ilmoittautua nettisivuillamme.

Muuramen Aamuvirkkukerhojen ilmoittautuminen on myös auki nettisivuillamme.


 

Jyväskylän toiminta

 
 
Teemakerhot

Kokkikerho Halssilan Ilvespuisto ke 1.9.2021 alkaen. Ilmoittautuminen on auki nettisivuillamme.

Aamuvirkkukerhot

Aamuvirkkutoiminta on kerhotoimintaa, joka on perheille ilmaista. Tarkoituksena on helpottaa perheen aikatauluja tilanteessa, jossa lukujärjestyksen mukainen opetus koululla käynnistyy jonain aamuna poikkeuksellisen myöhään, esim. klo 10. Aamuvirkkukerhot on tarkoitettu 1.–2. luokkalaisille koululaisille ja ne toteutetaan koulun tiloissa ennen koulupäivän alkua klo 8–9,  9–10 tai 8–10. Jyväskylän Aamuvirkkukerhot ilmoittautuminen on auki nettisivuillamme.


 

Some

Muistathan seurata meitä somessa? Löydät meidät Facebookista nimellä Järvi-Suomen Lastenliitto ry ja Instagramista lastenliitto_jarvisuomi. 

 

Lisätietoja toiminnasta

Cecilia Nyberg, piirikoordinaattori. Puh. 045 348 2112, s-posti: jarvisuomi@lastenliitto.fi sekä nettisivuiltamme. Tanja Salo: s-posti: jarvisuomi@lastenliitto.fi.

PIRKANMAA


Tervetuloa mukaan Pirkanmaan Lastenliiton toimintaan. Pirkanmaan Lastenliitto järjestää toimintaa Tampereen ja Pirkkalan paikallisten yhdistysten kautta.


Syyslomaleirit 2021

Ilmoittautuminen Tampereen syyslomaleireille aukeaa to 26.8.2021.  Lue lisää ja ilmoittaudu leireille nettisivujemme tapahtumahaun kautta.
Kuvituskuva maalauksia seinällä


Maksuttomat iltapäiväkerhot kouluilla syksyllä 2021

Iltapäiväkerhot alkavat jälleen kouluilla maanantaina 23.8.2021! Luvassa on kokkailua ja luovaa-kerhoa. Ilmoittautumislinkit kerhoihin löydät nettisivuiltamme.
Kuvituskuva lapsi laittaa ruokaa

SATAKUNTA


Tervetuloa syksy ja arki!


Satakunnan Lastenliiton kesä oli täynnä toimintaan! Kesätoimintaan osallistui yli 100 lasta ja tarjolla oli niin perinteisiä leirejä kuin kevyempää kurssitoimintaa. 

Satakunnan kerhosyksy starttaa Porissa. Syyskaudella pyörii muksujumppa sekä alakouluikäisten kokkikerho. Kerhoihin ilmoittaudutaan nettisivujen kautta.

Kokkikerhossa alakouluikäiset (7-12 -vuotiaat) pääsevät kokkailemaan suolaisia ja makeita herkkuja sekä samalla tutustumaan yleisesti keittiössä toimiseen. Kokkikerho järjestetään tutussa paikassa Porin suomalaisen yhteislyseon kotitalousluokassa osoitteessa Tasavallankatu 4, torstaisin klo 16.30–18. 

Muksujumpassa 3-6 -vuotiaat päästävät energiat valoilleen maanantaisin klo 17.15–18 syksymmällä, 4.10. alkaen. Paikkana toimii Porin keskustan nuorisotalo, osoitteessa Isolinnankatu 12. Mukaan mahtuu vielä!

Seuraathan meitä jo Facebookissa?

UUSIMAA


Uudenmaan Lastenliitto järjestää syksystä 2021 alkaen Suomen mallin mukaista kerhotoimintaa alakoululaisille Lohjan alueella, lue lisää nettisivuiltamme

Haemme nyt ohjaajia toimintaan. Jos olet reipas, toimeentarttuva, itsenäiseen työhön kykenevä ja iloinen, Lohjan paras kerho-ohjaaja, hae meille töihin. Rekry on auki nettisivuillamme!
Kuvituskuva ohjaaja halaa lapsia

 

Uudenmaan Lastenliiton alueella aktiivisesti toimintaa järjestävät myös paikallisyhdistykset: Kirkkonummen Lastenliitto sekä Espoon ja Vantaan Lastenliitot.

Mikäli toivot meidän järjestävän toimintaa omalla alueellasi Uudellamaalla, olethan rohkeasti yhteydessä aluekoordinaattoriimme: hanna.sares@lastenliitto.fi 
Otamme mielellämme uusia ideoita vastaan ja laajennamme toimintaamme 😊  


Kirkkonummi ja Veikkola

 


Lasten kerhotoiminta syyskaudella 2021

Ilmoittautuminen syyskauden kerhotoimintaan Kirkkonummelle ja Veikkolaan on käynnissä! Tutustu tarjontaan kerhovalikostamme

Kirkkonummen Lastenliitto järjestää syyskaudella 2021 harrastekerhotoimintaa n. 7-10-vuotiaille lapsille Kirkkonummen keskustan ja Veikkolan alueilla. Ohjelmasta löytyy niin taidepajaa kuin kaverikerhoa. Kaikki kerhomme suunnitellaan yhdessä lasten kanssa. Lisää kerhoista kerhosivuillamme


Kirkkonummen Lastenliitto järjestää syyskaudella 2021 harrastekerhotoimintaa n. 7-10-vuotiaille lapsille Kirkkonummen keskustan ja Veikkolan alueilla. Ohjelmasta löytyy niin taidepajaa kuin kaverikerhoa. Kaikki kerhomme suunnitellaan yhdessä lasten kanssa. Lisää infoa ja ilmoittautuminen kerhosivuillamme.

 

Syyslomaviikon leiritoiminta Veikkolassa

Ilmoittautuminen koulujen syyslomaviikon leirille aukeaa keskiviikkona 1.9.2021 kello 13.00, lisää tietoa nettisivuiltamme!

Järjestämme Veikkolassa, Vuorenmäen koululla, koulujen syyslomalla, torstaina 21.10. ja perjantaina 22.10, ”Matkan maailman ympäri” pop-up-leirin muodossa. Leiri on suunnattu 1-4-luokkalaisille. Voit valita leiritarjottimelta mieleisesi pajat, eli voit ilmoittautua mukaan yhteen, kahteen tai vaikka kaikkiin pajoihin! Tervetuloa mukaan matkalle maailman ympäri!
Syysloman pop-up leiritarjotimesta löytyy vaihtoehtoja ihan jokaiselle!

Torstaina 21.10. on tarjolla:
Meksikolainen kokkipaja
Liikuntapaja-Olympialaisten harjoitusleiri
Tanskalainen välipalapaja

Perjantain 22.10. tarjottimelta löytyy:
Kreikkalainen kokkipaja
Japanilainen askartelupaja
Espanjalainen välipalapaja

Koko Leiritarjottimeen voit tutustua myös leirisivuillamme!


 

Meidät löytää somesta

Muistathan seurata meitä somessa, niin pysyt kärryillä tulevasta toiminnastamme ja näet kuvia ja videoita tämänhetkisistä puuhistamme! Facebookistä meidät löydät nimellä Kirkkonummen Lastenliitto ry ja Instagramista @lastenliitto_uusimaa
Lisätietoja toiminnasta: Hanna Sares, aluekoordinaattori, 045-104 1492, hanna.sares@lastenliitto.fi ja nettisivuiltamme.
VANTAA


Lämmin kesä alkaa olla jo takanapäin ja syksy tekee tuloaan! Viime viikolla koulujen alkaessa käynnistyi myös iltapäivätoiminta. Lukuvuonna 2021-2022 Vantaan Lastenliitolla on iltapäivätoimintaa seitsemässä eri toimipisteessä: Aurinkokivi, Hiekkaharju, Keimolanmäki, Lehtikuusi, Länsimäki, Mikkola ja Päiväkumpu.  Syyskuun alussa käynnistämme myös monipuolisen harrastustoimintamme, kun kerhot aloittavat toimintansa eri puolilla Vantaata. 
 
Teemme myös rekrytointeja vielä syksyn mittaan kerho-, lastenhoito- sekä iltapäivätoimintaan. Kaikki avoimet paikat ja hakemukset löydät rekrysivultamme. Muistathan myös, että erilaisten harjoittelujaksojen suorittaminen Vantaan Lastenliitolla on mahdollista.  
 

Syksyn kerhot

 
Kerhoilmoittautuminen syksyn kerhoihin on vielä käynnissä! Osa kerhoistamme on jo täynnä, mutta joihinkin mahtuu vielä mukaan. Myös varasijalle ilmoittautuminen on mahdollista, mikäli oma suosikkikerho olisi täynnä. Kaikki syksyn kerhot löydät listattuna nettisivuiltamme.
 
Syyskuun aikana tulemme järjestämään myös maksuttomia pop up- taidepajoja. Näistä tiedotamme lisää nettisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. 
 
Sähköpostitse on tullut kyselyjä koronan ja mahdollisten rajoitusten vaikutuksista kerhojen toimintaan. Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä Vantaalla sekä viranomaisten suosituksia ja rajoituksia. Huomioimme jatkuvasti koronaturvallisuuden kaikessa toiminnassamme. Lasten ja nuorten harrastamisen mahdollisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tämän vuoksi mahdollisten rajoitusten voimaan tullessa pyrimme järjestämään kerhoja vaihtoehtoisin järjestelyin.  

 

Kiinnostaisiko työ kerho-ohjaajana tai Kotva-toiminnan lastenhoitajana? 

 
Haemme kerho-ohjaajia kaudelle 2021-2022. Haku on käynnissä seuraaviin kerhoihin: 
 • Taidepajat  2 ryhmää (7-12 v ja 10-13 v) maanantaisin kello 17-19:30 Länsimäen koululla 
 • Lastentanssit ja showtanssit  4 ryhmää (3-4 v, 5-6 v, 7-9 v, 10-13 v) keskiviikkoisin kello 16-19:30 Tikkurilan nuorisotila Liidossa 
 • Lastentanssit ja showtanssit  4 ryhmää (3-4 v, 5-6 v, 7-9 v, 10-13 v) tiistaisin kello 16-19:30 Päiväkummun koululla 
 • Lastentanssit ja showtanssit  5 ryhmää (2 kpl 3-4 v, 5-6 v, 7-9 v, 10-13 v) torstaisin kello 16:00-20:15 Nikinmäen koululla 
 • Muskarit  3 ryhmää (0-1 v, 1-2 v ja 2-3 v) tiistaisin 9:00-10:40  Hiekkaharjun nuorisotalolla 
 • Muskarit  3 ryhmää (0-1 v, 1-2 v, 2-3 v) maanantaisin 9:00-10:40 Myyrmäessä Monitoimitila Arkissa 
 • Muskarit  2 ryhmää (0-1 v ja 1-3 v) tiistaisin 9:30-10:45 Hakunilan nuorisotilalla 
 • Tiedepaja  (7-12v) perjantaisin klo 17-18 Hiekkaharjun koululla 
 • Kepparipaja  (7-12v) perjantaisin klo 18-19 Hiekkaharjun koululla 
 
Muskariohjaajalta vaadimme musiikkipedagogin pätevyyden. Muilta kerho-ohjaajiltamme emme vaadi soveltuvaa koulutusta, mutta toivomme iloista elämänasennetta, vastuullisuutta, oma-alotteisuutta ja sitoutumista työhön. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan kerho-ohjaajana, tarkempaan työpaikkakuvaukseen pääset nettisivuiltamme. Saman linkin kautta pääset myös lähettämään työhakemuksesi.  
 
Lisäksi haemme yhtä tai useampaa lastenhoitajaa Kotva-toimintaan Kivistöön, Koivukylään ja Pakkalaan syksyksi 2021. Pääset lukemaan työpaikkakuvauksen sekä täyttämään ja lähettämään työhakemuksen nettisivuiltamme

Jäsenyys

 
Voit liittyä jäseneksi toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä, nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi.  Liittyessäsi Vantaan Lastenliitto ry:n jäseneksi saat käyttöösi jäsenedut ja tiedät tapahtumistamme ensimmäisten joukossa. Lue lisää nettisivuiltamme

Myös aikuiset voivat liittyä jäseneksi! Liittymällä aikuisena jäseneksi tuet toimintaamme ja mahdollistat monipuolisen toiminnan järjestämisen lapsille ja nuorille koko Vantaan alueella. Kiitämme kaikkia jäseniämme meille erittäin tärkeästä tuesta! 

 

Tavaralahjoitukset


Otamme lahjoituksena vastaan tavaroita, joita voimme hyödyntää toiminnassamme iltapäivä-, leiri- sekä harrastetoiminnassa. Mikäli sinulla on tarpeetonta ja hyväkuntoista tavaraa, kuten pelejä tai askarteluun soveltuvia materiaaleja mitä haluaisit lahjoittaa meille, ole yhteydessä: vantaa.assistentti@lastenliitto.fi.

 

Some


Pääset seuraamaan meitä Facebookissa nimellä Vantaan Lastenliitto ry ja Instagramissa @lastenliitto_vantaa. 
 
Syysterveisin, 
Vantaan Lastenliitto ry 

VARSINAIS-SUOMI

 

Arki alkoi jälleen! 


Varsinais-Suomessa on saatu onnistunut leirikesä päätökseen. Kesäleirien aikana tehtiin muun muassa hyönteishotelleita, selvitettiin kapteeni Mustaparran aarre, vierailtiin Turun linnassa ja vietettiin kivaa yhdessä!
 
Elokuussa pyrimme aloittamaan seuraavat kerhot Turussa ja Raisiossa:
 • Taidekerho, 7-12v, Turku (Kupittaa)
 • Kirjakerho, 10-12v, Turku (Linnankatu)
 • Taidekerho, 7-12v, Turku (Linnankatu)
 • Lautapelikerho, 7-12v, Turku (Runosmäki)
 • Kepparikerho, 7-12v, Turku (Linnankatu)
 • Kokkikerho, 7-12v, Turku (Syvälahti)
 • Kamukerho, 7-12v, Turku (Vimma-talo)
 • Touhujumppa, 4-6v, Turku (Aunela)
 • Kokkikerho, 7-12v, Raisio (Krookila)
 • Taidekerho, 7-12v, Raisio (Krookila)
 
Ilmoittautuminen löytyy nettisivuiltamme kerhot -osiosta.

 

Syyslomaleiri Turussa! 


Järjestämme Kamu-kameleontin syyslomaleirin Turussa Linnankadulla 11.-15.10.2021. Leirin ilmoittautuminen on nyt auki nettisivuillamme!
Copyright © 2020, Lastenliitto ry 
Kaikki oikeudet pidetään.
Osoitetiedot: Lastenliiton uutiskirjeen tilaajat

Sähköpostiosoitteemme:
tiedotus@lastenliitto.fi

 
Poistu postituslistalta Päivitä yhteystietosi