Copy
View this email in your browser


Kjære venner, samarbeidspartnere og støttespillere


Det er mye spennende som skjer rundt Guttas Campus i 2022!
I dette nyhetsbrevet kan dere lese mer om det som skjer fremover, se hva statsministeren sa når han møtte Guttas Campus og høre mer om at vi er en av tre finalister til Årets Sosiale Entreprenør. 

Tre læringscamper i 2022
De to første ukene i sommerferien arrangerer vi for første gang Guttas Campus i Nord-Norge. Campen avvikles på Grøtavær leirskole utenfor Harstad og deltakerne kommer fra Harstad, Narvik, Tjeldsund og Ibestad kommuner. I tillegg fortsetter vi som tidligere i Vestland og Oslo. Vi er godt i rute med planlegging i alle tre regioner. 

Mentorsenter 
Til tross for uforutsigbare tider, har vi hatt godt oppmøte på mentorsentrene både i Oslo og Vestland. Ca 70-80% oppmøte hver gang, og de som ikke kan komme gir beskjed! Nå håper vi på stabile forhold utover vårsemesteret og gleder oss til felles sommeravslutning.

Skolesamarbeid
Vi startet et pilotprosjekt i 2021 i samarbeid med to skoler i Oslo om videreformidling av de metodene Guttas Campus benytter på camp. Vi ser at det er spesielt arbeidet med karakterstyrkene som er interessant, og vi har laget et tilpasset opplegg for de to skolene. Det er meget gledelig at flere skoler ønsker et slikt samarbeid med oss, og vi er i dialog med flere skoler i Oslo og Bergen om tilsvarende opplegg i 2022. 

Guttas Campus-konferanser i 2022
Vår første konferansen som ble avholdt september 2021, ble meget vellykket med åpningshilsen fra H.K.H. Kronprins Haakon, dyktige foredragsholdere og mer enn 200 deltakere. Vi dobler innsatsen i 2022 og arrangere nye konferanser i både Oslo (16.november) og Bergen (17. november)! 
Opptak av hele konferansen ligger på hjemmesiden vår: http://www.guttascampus.one/konferanse-2021/
Statsministerbesøk

Statsminister Jonas Gahr Støre ønsket å høre mer om Guttas Campus og han fikk treffe fire gutter fra kull 2021 Vestland 8. februar sammen med mentorsenterleder Martin H. Guerra og daglig leder Omar Mekki. Det ble et inspirerende møte med Statsministeren på Ytrebygda skole og Støre lovet å ta saken videre til politisk vurdering - dette lover godt for fremtiden!
 
Klikk her for å hva statsministeren og guttene sa til NRK om møtet 8. februar
Statsministeren med klart budskap om å ta saken videre til politisk vurdering
Årets Sosiale Entreprenør

Guttas Campus er en av tre finalister til Årets Sosiale Entreprenør! Det er Ferd som deler ut denne prestisjefulle prisen og vinneren kåres på Næringslivets Hovedorganisasjons Årskonferanse i Oslo Spektrum den 12.mai. Vinneren får hele 500.000 kroner, og de andre finalistene får 50.000 kroner hver. 
 
Klikk her for intervju med NRK Radio om Årets Sosiale Entreprenør
Følg Guttas Campus i sosiale medier!
Facebook
Instagram
Guttas Campus
post@guttascampus.no
www.guttascampus.one
 
Tlf: 940 90 288
Adresse: c/o Sentralen, PB 183, 0102 Oslo
Org.nr.: 920287301