Copy
Zorgverlenersportaal live | Alrijne en Zorgtransformatie 
View this email in your browser
Nieuwsbrief voor verwijzers - september 2022

Zorgverlenersportaal Alrijne live

Vrijdag 15 juli jl. is het Alrijne Zorgverlenersportaal live gegaan! Alle huisartsen uit onze regio kunnen direct inzage krijgen in het dossier van hun patiënt (na expliciete toestemming). De afgelopen maanden is er voorbereid en getest door huisartsen en Alrijne medewerkers, in samenwerking met RSO Sleutelnet. Lees verder.

Alrijne en Zorgtransformatie: nieuwe collega Wouter Keijser

Sinds deze zomer werkt Wouter Keijser als manager zorgtransformatie voor Alrijne. Samen met collega’s binnen en buiten het ziekenhuis draagt hij bij aan het ‘vooruitvinden’ van oplossingswegen in de uitdaging van transformatie, onder meer vanuit het bekende nationale programma Juiste Zorg op de Juiste Plek. Lees verder. 

Nascholing ‘Handklachten in de dagelijkse praktijk’

U bent uitgenodigd om de nascholing ‘Handklachten in de dagelijkse praktijk’ bij te wonen. De nascholing is op maandagavond 10 oktober van 17.30 tot 21.00 uur en met drie punten geaccrediteerd. Lees verder

Save the date - Refereeravond Charcot voeten

Op woensdag 2 november 2022 vindt een scholingsavond over Charcot voeten plaats. Deze avond wordt georganiseerd voor huisartsen, fysiotherapeuten en gipsverbandmeesters en vindt plaats in Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp. Inloop vanaf 17:30 uur. Sprekers zijn:

  1. W. van Laar, voet-orthopeed
  2. W. Brekelmans, wondarts
  3. L. van Gils, orthopedisch schoenmaker
  4. C.C. den Hertog-Raspoort, gipsverbandmeester

Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over.

Webinar Mammacarcinoom, wat maakt de patiënt mee?

Op dinsdag 13 september 2022 om 19.30 uur verzorgt de mammapoli van Alrijne een webinar over mammacarcinoom. Deze avond bespreken we het zorgpad welke de patiënt(e) doorloopt bij het stellen van de diagnose mammacarcinoom en de behandeling erna. U bent van harte uitgenodigd. Meer info en inschrijven>

Contact
Alrijne Zorggroep
Postbus 4220
2350 CC Leiderdorp
071 582 8282
www.alrijne.nl
Locaties
Alrijne Ziekenhuis Leiden
Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp
en Alphen aan den Rijn

Verpleeghuis Leythenrode
Verpleeghuis Oudshoorn
Contactpersoon voor huisartsen: Ineke Kolijn, relatiebeheerder Alrijne Ziekenhuis, telefoon 06 21 65 15 83 of e-mail ikolijn@alrijne.nl.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Alrijne Zorggroep 2022 | inschrijven | uitschrijven | disclaimer