Copy

Særudgave fra Bornholms Teater - Jan 23
 

Kom i teatret og send støtte til Ukraine!

I samarbejde med en ukrainsk teatertrup opfører Bornholms Teater støtteforestillingen ’Special Operation’ den 4. februar kl. 19.30. Forestillingen tager afsæt i den russiske invasion i Ukraine  og for bare 100 kr., som billetten koster, kan du være med til at vise og give din støtte til foreningen 'Bevar Ukraine', idet alle indtægter går ubeskåret til foreningen.
Teaterstykket handler om to ukrainske kvinder, som overlever et russisk angreb på en landsby. Det er kun de to kvinder, der er tilbage i byen. En såret russisk soldat, som blev forladt af sin deling i landsbyen, møder de to kvinder, hvilket får dramatiske følger, og vi oplever som tilskuere de store menneskelige, moralske og kulturelle forskelle mellem de to lande og deres folk. I teaterstykket indgår også ukrainsk klassisk musik og poesi. KØB billet HER

Forestillingen er skrevet af Anatoli Zinovenko, der er flygtet fra Ukraine sammen med sin kone Tetyana Zinovenko, og de er begge velkendte skuespillere i Ukraine. De opfører stykket sammen med en herboende ukrainsk skuespiller og tolk Oksana Achiam. Sproget er ukrainsk, men publikum vil før forestillingen få udleveret et handlingsreferat på dansk, så man kan orientere sig i handlingen.
Teaterchef Jens Svane Boutrup siger: ”Som mange andre danskere er vi også forfærdede over de begivenheder, der i snart et år har udspillet sig i Ukraine, og som vi dagligt er vidne til gennem medierne. Så da vi blev kontaktet af skuespillerne bag forestillingen, og de spurgte, om vi ville være med til at vise den, sagde vi ja uden tøven, fordi vi nu kan være med til at gøre bare en lille smule forskel til gavn for Ukraine og ukrainerne. Vi håber derfor at rigtig mange bornholmere vil være med til at bakke op om projektet ved at købe en billet eller donere et beløb til Bevar Ukraine”. 
Skuespillerne selv siger: ”Vi mener det er vigtigt at bygge den kulturelle bro mellem Ukraine og Danmark, så vi kan bidrage til Ukraine med alt det vi er i stand til. Og vi er af den overbevisning, at kunst og kultur kan hjælpe mennesker at overleve i disse tider, der er så vanskelige for os alle.”

Der er organiseret en ekstra indsamling i forbindelse med arrangementet, så alle kan donere til det gode formål. Det kan man gøre via MobilePay på 46778. Skriv gerne 'Bornholm' i beskedfeltet.
 
Forestillingen spiller én gang, lørdag den 4. februar kl. 19.30.
Varighed 45 min. 
Aldersgrænse: Minimum 13 år.
Bornholms Teater har tilbudt at producere forestillingen og sponsorerer også teknikere samt løntimer til organisering af forestillingen. Rønne Theater sponsorerer leje af salen; en ekstern grafiker, Søren Karstensen, sponsorerer det grafiske arbejde med plakat og program og Billetten sponsorerer billetgebyret. KØB billet HER
BornholmsTeater
Teaterstræde 2, Rønne, Danmark
Rønne DK-3700
Denmark

Føj os til din adressebog
kim@bornholmsteater.dk
Vi vil selvfølgelig blive kede af det, men her kan du framelde dig nyhedsbrevet hvis det er det, du ønsker.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BornholmsTeater · Teaterstræde 2, Rønne, Danmark · Rønne DK-3700 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp