Copy

Nyhedsbrev fra Bornholms Teater - Maj 22
 

Sæsonprogrammet rummer noget for alle

Efter vi i en periode har været lidt ud af rytmen med vores nyhedsbrev, er vi nu på vej tilbage på sporet med denne udgave af maj-nyhedsbrevet og planlægger igen at udkomme fire gange årligt. Og heldigvis er der flere gode nyheder at tage fat i! Den første er fx, at vi netop har udgivet vores Sæsonprogram for 2022-2023, som rummer hele 11 forestillinger, hvoraf to er egenproduktioner.
Allermest glæder vi os til at præsentere 3. afsnit af Bornholmerkrøniken, 'SNE', som er en komedie om den store snestorm i julen 2010, skrevet og instrueret af Rhea Leman. Den får premiere den 20. august og spiller til og med den 10. september. Kort efter, den 23. september, blænder vi op for Puccinis mesterværk 'La bohéme' i et gæstespil fra Malmö Operaen, der er med til at markere 300-års jubilæet for Dansk Teater og også bliver en del af Bornholms Kulturuge. Begge dele kommer også de yngste til gode med to gratis børneteaterforestillinger i weekenden den 23.-24. september. Og så ruller Sæsonprogrammet ellers videre med en bred vifte af gæstespil om nogle af livets store temaer, fra kærlighed til død, samt ikke mindst et gensyn med 'Svaneke'. Dyk ned i Sæsonprogrammet og bestil billetter HER.

Kort og -program er det perfekte makkerpar!

Samtidigt med Sæsonprogrammet har vi også åbnet for salget af vores Sæsonkort, som giver store rabatter til de teaterglade. Typisk koster en billet til vores forestillinger mellem 125 kr. og 300 kr. for voksne, men da et sæsonkort bare koster 450 kr. er der hele 950 kr. at spare, hvis man vil ind og opleve alle forestillinger i programmet - og det er selvom to af forestillingerne er gratis for alle! For unge under 25 år og studerende er prisen på kortet blot 300 kr.
Det hører med i billedet, at én af forestillingerne - operaen 'La bohéme' - koster ekstra entré uanset om man har et sæsonkort eller ej, men her giver kortet dog en rabat på 50 kr., så selv dér følger fordele med.
Kortet gælder for én sæson (den indeværende) uanset hvornår på året man køber det, så det er klart en fordel af have anskaffet kortet fra starten af sæsonen, som begynder med 'SNE' i august. Læs mere og køb et Sæsonkort HER.

Del dine foto-minder fra snestormen i 2010

I forbindelse med 'SNE' har vi planer om at lave en fotoudstilling i stil med den, vi også havde under 'FISK' - dvs. med store plancher som bliver udstillet i gårdhaven. Derfor efterlyser vores formidlings-medarbejder, Laura Frederikke Jespersen, nu fotos og filmoptagelser fra julen 2010 - hvor Bornholm oplevede en snestorm, man sjældent vil glemme - da vi gerne vil udstille bornholmernes egne minder fra denne vilde hvide jul. Vi håber derfor, du vil kigge efter i fotogemmerne fra 2010, og se om der ikke skulle være et foto eller to, der kunne egne sig til en udstilling  - eller måske endda en video. Du kan sende billederne/film til laura@bornholmsteater.dk. Ud over at måske få dine fotos med i udstillingen deltager du også i lodtrækning om to billetter til 'SNE' og en forfriskning i pausen.
OBS: Når du indsender fotos/video giver du dermed også tilladelse til, at Bornholms Teater må benytte materialet i udstillingen samt til evt. markedsføring af samme.

Din billet er penge værd i Teatercaféen!

Det har længe været et ønske for teatret, at flere af vores gæster ville benytte Teatercaféen efter forestillingerne. Den nye indretning med de hyggelige sofahjørner, det gamle møblement, teaterprojektører i loftet og rekvisitter rundt omkring i hjørnerne og i vinduerne synes vi selv gør caféen til det oplagte sted at samle sig og måske få en lille snak om det, man lige har set inde i salen. Coronaen har under de sidste par sæsoner været en kedelig og hyppig stopklods for den slags udskejelser, men nu skulle der være udsigt til, at vi forhåbentlig kan slå os lidt mere løs. Og for at skubbe dét i gang vil din billet i hele den kommende sæson fungere som en VÆRDIKUPON  til Teatercaféen.
Værdien er på 10 kr., og billetkuponen skal bruges ved køb i Teatercaféen samme aften og efter forestillingen for at være gyldig. Priserne i caféen starter ved bare 15 kr. for en kop the, så vi håber at mange vil benytte sig af tilbuddet. Se hele café-sortimentet HER.

Jubilæumsår i Teaterforeningen

Teaterforeningen Bornholm har udsendt deres nye sæsonprogram 2022/23, og publikum er i fuld gang med at købe billetter i abonnement. Det bliver en sæson på det velkendte høje niveau med hele 19 forskellige forestillinger at vælge imellem samt en teaterrejse til Malmø. Foreningen markerer også deres 50 års jubilæum i år, med et særprogram i jubilæumsugen i september til priser som var gældende i 1973!
Billetter købes på Teaterforeningen Bornholms hjemmeside eller i billetsalget på Rønne Theater, men indtil videre er salget kun åbent for abonnenter. Løssalg af billetter starter den 1. august.
Programmet ligger på Teaterforeningens hjemmeside, men kan også hentes i trykt udgave på Bibliotekerne, i Kulturbutikken, på Rønne Theater m.fl.
 
BornholmsTeater
Teaterstræde 2, Rønne, Danmark
Rønne DK-3700
Denmark

Føj os til din adressebog
kim@bornholmsteater.dk
Vi vil selvfølgelig blive kede af det, men her kan du framelde dig nyhedsbrevet hvis det er det, du ønsker.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BornholmsTeater · Teaterstræde 2, Rønne, Danmark · Rønne DK-3700 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp