Copy
Scuba Supply & Exposure Underwater distribuerar Olympus!
View this email in your browser

Scuba Supply blir Olympus distributör

Nytt unikt samarbete i UV-foto världen ser dagens ljus. Scuba Supply distribuerar från och med nu Olympus undervattenshus och alla tillbehör i hela Skandinavien. Genom ett tätt samarbete med Olympus kommer Scuba Supplys återförsäljare saluföra Olympus högkvalitativa och innovativa fotoprodukter. Vårt fokus blir självklart marknadsföring och försäljning med snabba leveranser mot UV-foto marknaden och våra återförsäljare får dessutom möjlighet att köpa in Olympus kameror och linser tillsammans med Olympus undervattenshus. Se stora delar av sortimentet och alla våra återförsäljare på Exposure Underwater - Scuba Supplys informativa site på nätet.

Olympus starka sortiment inkluderar en av de hetaste kompaktkamerorna med UV-hus på marknaden, Tough TG-4, men också UV-hus och tillbehör till Olympus heltäckande sortiment av storsäljande spegellösa kameror som E-M5 Mk II, E-M10 Mk II och E-M1.

Scuba Supplys stora lager av kringutrustning gör Olympuslinjen komplett och andra leverantörer som Sea&Sea, Inon och Zen gör att det inte finns några begränsningar. Våra prisvärda blixt och armset passar utan några kompromisser och våtlinser från Nauticam och SubSee passar direkt på Olympus UV-hus för Tough TG-4:an.

Vi ser fram emot att arbeta med Olympus produkter och kommer redan nästa vecka och bygga paket runt kompaktkameran Tough TG-4 som har ett enastående makroläge och en bra bildstabilisator för videobruk. Vi hälsar Olympus välkomna hos Scuba Supply.


 

VI HJÄLPER DIG ATT TA DIN OLYMPUS UNDER YTAN!
Copyright © Scuba Supply - All rights reserved.

Our mailing address
info@scubasupply.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list